Milan Fashion Week Spring/Summer 2014 Day 1 Recap | Alberta Ferretti, Dsquared2, Gucci + More

Anonim

Alberta Ferretti

Fuafuaina mo le tamaitai e tele le malosi, na faʻafefiloi e le mamanu Alberta Ferretti faʻamatalaga mai Amerika i Saute ma Italia i saute mo se autu fiafia.

Dsquared2

Dsquared2 fa'atonu fa'afofoga o Dan ma Dean Caten na ave le la tama'ita'i i se tafaoga matagofie mo le tautotogo/tau mafanafana 2014, toe fa'aliliuina sitaili o le 1950 mo se tafaoga matagofie.

Fay

Na fa'aaogaina e Fay se ta'aloga ta'aloga 1970s foliga fa'aosofia mo le fa'aputuga lata mai, fa'aalia ai se fe'ai fa'alelei i sakete, ofutino ma isi mea, e o'o lava i le fa'aavanoaina o se avanoa mo se fa'aaliga a Snoopy.

Gucci

O le faia o ata o le sua e lelei atoatoa mo se po o siva, na taliaina e le faatonu faufau a Gucci Frida Giannini numera sexy e faʻaalia ai laina faʻanatura ma se faʻaaliga o le paʻu i lanu felanulanuaʻi.

Luisa Beccaria

O le maxi-dress na sau i luga ma Luisa Beccaria na siamupini i le lanu sili ona lelei o le tautotogo ma faʻamaeʻaina fafine i le lane ma le siliki.

Nu. 21

O elemene faigata ma vaivai na faʻapotopoto faʻatasi e pei o le faʻailoga Numera 21 o Alessandro Dell'Acqua na tu ese mai ana uo, ma toe faʻamatalaina faʻamaufaʻailoga tane e pei o le ofutino ofu mo lona fafine malosi.

Faitau atili