Project Runway Season 13, Episode 5 Recap

Anonim

nofoa-faamasino

Mo le vaega lona lima o le vaitau, sa tatau ona faia e le au mamanu "Project Runway" se ofu kapeta mumu mo le faamasino ma le talimalo Heidi Klum e ofuina i le Creative Arts Emmy Awards. Na tuʻuina atu ia i latou se faʻamaumauga o foliga kapeta mumu a Heidi ua mavae e faʻaosofia ai. O le vaʻaia o le sitaili a Heidi e matua faʻapitoa (mafaufau i lanu susulu, Roberto Cavalli glamor ma glitz), na faʻamaonia ai o se luʻitau mo nisi tagata mamanu.

heidi-tim-workroom

O le lu'i muamua na latou maua ai le $250 i le fasi pepa e fa'atau ai i Mood. Ae o le taimi lava na ulufale ai Heidi i le potu faigaluega ma faitioina o latou foliga na foliga mai o le sili atu ma le afa o le au mamanu o loʻo faʻalavelave. (Korina, Sandhya, Mitchell ma Kristine, aemaise lava) O lea na ia tuuina atu ai ia i latou se avanoa lona lua e ala i le faatagaina o i latou e toe foi i Mood ma se $100 faaopoopo. O le mea na maua, afai e le toe mananao tagata mamanu e toe foi, e le mafai ona latou teuina le tupe ae mafai ona tuuina atu i le tagata mamanu latou te filifilia le latou $100. Sa fesili solo Sandhya, ma sa mafai ona maua se ie taugata e $120 le tau i le iata. Na foliga mai ua le fiafia Mitchell ma Korina ona o le tele o mea na ia faaalu a o fai mai Char e le mafai ona ia tuuaia o ia. I le tagata lava ia, ou te manatu e leai se mea e leaga ai le mea na faia e Sandhya. Sa tofu i latou ma le avanoa e fesili ai mo se tupe ae latou te leʻi aveina.

Ina ua latou toe foi mai i le potu faigaluega, o Korina, Mitchell ma Kristine na amata uma mai le sasa lea e foliga mai o se manatu leaga tele. Na'o le fa'aopoopoina o mea ua uma ona e maua, tama!

Ina ua uma lena tauiviga ita ua oo i le taimi mo le auala. O le faamasino malo mo le vaiaso o le pine auro o le Olimipeka o Lindsey Vonn.

VAAIGA LUGA

Kini

kini-heidi-lu'i

Sa mafai ona ia sasaina vave ona foliga, ma faamaonia ai e le o ia o se mea fou i le faia o ofu kapeta mumu. O le tagata tomai faapitoa i ofu, Zac Posen, na ia tuuina atu ia te ia le togi maualuga ma viia lona faaaogaina o ie. Na fiafia Heidi ma Lindsey i le tatalaina o tua. O le tagata lava ia, ou te manatu sa fai si saogalemu tele i le uliuli. Ou te fia vaai i ai i lanu.

Sean

sean-heidi-lu'i

Sa faia e Sean se ofu lanu moana fe'ilafi. Na fiafia Heidi ma Nina i le gaioiga. Ma sa fiafia Lindsey na tuuina atu e Sean i le pito o se "oti lauulu". Ou te manatu o se manatu manaia ae e le o aʻu o se tagata fiafia i le ua. Masalo sa tatau ona leai se fusi pe sili atu ona faʻapipiʻi. Nai lo lena, na foliga mai e pei o le pito i luga o le pito.

Amanda

amanda-heidi-lui

O Zac e le o se tagata fiafia i lana tipi ae fai mai Nina e manaʻomia ona faʻalelei atili ae o loʻo i ai se manatu iina. Fai mai Lindsey o le a le lelei le pueina o ata ae na manatu Heidi e mafai ona lelei le pueina o ata. O se manatu lelei, ae ou te ioe ia Nina e manaʻomia se faʻalelei atili. E pei ona i ai, e foliga mai o se ofu e mafai ona e mauaina mai se lisi.

VAAIGA LALO

Korina

korina-heidi-lu'i

Na alu Korina mai se lanumeamata pogisa i se ituaiga tulimanu lanumeamata mo lona ofu ona e leʻi faʻaleleia i lena matagaluega. Na faitioina e Nina lana faiga faavalevalea o se ofu masani, ma fesili pe na te ofuina lava ia ae na tali Korina i le "leai." Ma ina ua mafai ona latou vaʻavaʻai totoʻa, na ia fai mai foi "O le itula faʻataʻitaʻi lea iinei i luga o se mamanu masani!" Ioe, sa leaga. Ae o le a le mea e te faʻamoemoeina pe a faia e se tasi le ofu i totonu o le lima itula?

Mitchell

mitchell-heidi-lui

O se tasi lena o foliga sili ona leaga ua ou vaai i ai i luga o le auala. Aisea na ia toe foi ai i Mood, e oo lava? Faatoa maua atili ai lona mumu. “Ou te manatu e tele mea na faaletonu i lou ofu,” o le tala lea a Heidi o se faamatalaga faatauvaa! Sa le mafai foi e Mitchell ona puipuia ona foliga sa matua leaga lava. Na ia taʻua o le "Hot Mess Express", ae na fai mai Zac ua alu ese o ia.

Kristine

kristine-heidi-lui

O Zac ma Nina sa fiafia i le pito i luga o le laulau ae fai mai o le vaega pito i luga e foliga mai o nifo o le tiapolo. Fai mai Lindsey o le ofu e pei o le "The Devil Wears Prada", ae o le faʻataʻitaʻiga sa ofuina le tiapolo. Fai mai Zac, i lona taimi atoa o se faamasino, na te le’i faia lava se vaaiga e leai se mea ae na ia tuuina atu le vaaiga a Kristine. Oi! Ou te ioe e leaga, ae na sili atu le leaga o Mitchell i loʻu manatu.

O ai na manumalo?

Sean ma lona ofu tu'u, o lona uiga ua manumalo se isi e ese mai ia Amanda ma Sandhya. E to'atele le au faufau na pa'u'u i lea lu'i o le mea moni o se tuuga i le va o ia ma Kini, ma manumalo ai Sean.

O ai na aveesea?

Mitchell MA Kristine. Ou te leʻi faʻamoemoeina se faʻateʻa faʻalua e aofia ai Kristine. Sa ou manatu o loo totoe ni nai taamilosaga ia te ia. Ae masalo na va’aia e ali’i fa’amasino, o le lua vaiaso soso’o lea ua leaga ai lona vaiaso, ma ua le toe mana’o ai e toe tu’u atu ia te ia se isi avanoa. E pei ona ou fai atu i le vaiaso talu ai, o le ofu a Mitchell's Ziploc e tatau ona alu i le fale o lea ou te ioe i le faaiuga ia te ia.

E te manatu e tatau i tagata mamanu uma ona faʻaumatia? O le a sou manatu i le foliga manumalo? Fa'amatalaga i lalo!

Faitau atili