Lena Dunham Emmy Dress: Christian Siriano & Giambattista Valli

Anonim

Lena Dunham i luga o le kapeta mumu Emmys i Giambattista Valli Fall 2014 Haute Couture

Lena Dunham's Giambattista Valli Emmy Dress

O anapo, "Girls" star Lena Dunham ofuina se Giambattista Valli tautoulu 2014 haute couture i le 2014 Emmys kapeta mumu. O le ombre tulle skirt ma le pastel top look e mautinoa lava o se tasi o mea sili ona manaia ma talanoa e uiga i laʻei i le mea na tupu. Ae na o ni nai itula talu ai, designer Kerisiano Siriano na lafoina se vaaiga mai lana tautotogo 2010 aoina ma le faʻamatalaga o loʻo i lalo i luga o le Instagram: "Faʻamanatuina lenei ofu tulle ombré mai la matou Spring 2010 collection i lenei taeao. O se tasi o mea e sili ona ou fiafia i ai mai le archive!” Na ia tuuaia Valli i le kopiina po o le a? Lelei, e mautinoa lava na te lafoina sina paolo e pei ona faʻaalia e nisi o faʻamatalaga.

Christian Siriano Spring 2010 Ombre Tulle Dress

Na lafoina e Christian Siriano lenei ata i lana itulau Instagram i le aso talu ona maeʻa le Emmys

Na faʻaalia e Giambattista Valli lana aoina o le haute couture ia Iulai, ma e leai ni tuuaiga i lena taimi. E pei ona matauina e Fashionista, o le ombre aafiaga ma tulle e le o se uluai manatu. Na faia e Alexander McQueen mo lana aoina o le tautotogo 2003 ae e oo lava i se mea na tupu o le faaaliga puupuu a Joss Whedon "Firefly" na faʻaalia ai se ofu tutusa i le 2002.

O le'a sou manatu? Pe o le aafiaga ombre ua na o se mea na tupu fua? O le a matou fai atu e le o se kopi, aua e le gata i le lanu ma le aafiaga, o mamanu e foliga mai e matua ese lava.

Faitau atili