8 Auala e Fa'aofu ai le Suti O'ofu

Anonim

Selena Gomez, Cara Delevingne + Jennifer Aniston o loʻo faʻaalia ni auala se tolu e fai ai le suti ofuvae. Ata: Shutterstock.com/PR Photos/Shutterstock.com

O le suti ofuvae e mafai ona fai si taufaafefe, ae aisea e tatau ai? Fa'afetai i fetu kapeta mumu e pei o Jennifer Aniston ma Cara Delevingne, o lo'o i ai le tele o musumusuga i fafo mo suti ofuvae eseese mo tamaitai. Mai le la'ititi la'ititi e o'o i foliga fa'amatagofie, va'ai la matou fa'avasegaga o auala e valu e fai ai le suti i lalo.

O le Su'ega Fa'aofuofu Monotone

E ofuina e Anne Hathaway se suti ofuvae tuxedo a Saint Laurent i le uliuli ma le ofutino mitiafu. Ata: Janet Mayer / PRPhotos.com

Filifili mo se foliga lanu tasi auala e tolu e sui ai le suti ofuvae. Ave se faʻamatalaga mai ia Anne Hathaway ma faʻapipiʻi i se ofutino mitiafu e pei ona ia faia i lenei suti ma le ofutino Saint Laurent.

Suti Fa'aofuofu & Va'aiga Sneaker

O loo ofuina e Cara Delevingne se suti ofuvae Burberry ma sneakers i le faaaliga o ofu tamaitai o Burberry spring 2015. Ata: Landmark / PR Photos

O le suti ofuvae e masani lava ona faʻaagaga mo se mea e sili atu ona aloaʻia, ae afai e te manaʻo e faʻaopoopo se taʻaloga taʻaloga i le suti, alu mo se pea lanu o sneakers e pei o Cara Delevingne na faia i lenei suti Burberry.

Faamauina le Suti O'ofu

Na fa'afefiloi e Diane Keaton se suti ofuvae vae lautele ma se fusi uliuli lautele. Ata: Shutterstock.com

O Diane Keaton o se sitaili faʻailoga pe a oʻo mai i le suti ofuvae, faʻasolo mai i le 'Annie Hall'. E fa'aopoopo e le fa'ata'ita'i se fausaga i le va'aiga e ala i le tu'ufa'atasia o se suti ofuvae pa'epa'e lautele ma se fusi fa'amatalaga lapo'a.

O Le Suti O'ofu Fa'alelei

O Hedi Klum e ta'alo se suti pa'epa'e Roberto Cavalli ma teuteu auro. Ata: Shutterstock.com

Fai se fa'ata'ita'iga mai le fa'ata'ita'iga Heidi Klum e ala i le fa'aofuina o se suti ofuvae teuteu. O lana Roberto Cavalli foliga e fa'aalia ai fa'ailoga auro mo na'o le pa'i sa'o o le aulelei.

Su'e Fa'aofuofu & Leai Tulaga Tulaga

O Jennifer Anison o lo'o ofuina se suti mumu, burgundy Gucci e aunoa ma se pito i luga i le Critics' Choice Awards. Ata: Shutterstock.com

O se auala faigofie e fa'aopoopo ai se fa'afeusuaiga i le suti ofuvae o le ofuina lea e aunoa ma se pito i luga. Na mafai e Jennifer Anison ona toso ese lenei foliga ma lona suti Gucci i le mumu. O nai fa'amatalaga: o le va'aiga lenei e sili atu ona fa'alelei mo tama'ita'i e la'ititi la'ei puputa ma ia mautinoa e fai ni mea fa'apipi'i lua itu e 'alofia ai so'o se fa'aletonu o la'ei.

O Le Suti O'ofu'ofu

Ua filifili Miley Cyrus mo se suti ofuvae papae Versus Versace ma ofuvae tipi. Ata: Shutterstock.com.

O Miley Cyrus e lauiloa i le faia o filifiliga mataʻutia o laʻei ma o lenei suti ofuvae paʻepaʻe e leai se faʻalavelave. Na mamanuina e Versus Versace, o le foliga o loʻo faʻaalia ai ofuvae tipi ma pine saogalemu mo se pito maʻa ma taʻavale.

Le Su'e Fa'aofuofu Slim Fit

Ua ofuina e Katherine Waterson se suti ofuvae Dior i le lanu uliuli. Ata: Shutterstock.com.

Fa'aali lou tino i se suti ofuvae manifinifi e fetaui e pei o se pa'u lona lua. E foliga mai e tatau ona e fa'avasega lau 'ofu e toso ese ai lenei foliga. Ae a fai sa'o e pei o le suti Dior a le tamaitai fai pese a Katherine Waterson, o le taunuuga e le atoatoa.

O le Tuxedo Jumpsuit

O Selena Gomez o lo'o ofuina se suti tuxedo lanu uliuli a Saint Laurent i se tipi la'ititi. Ata: Shutterstock.com.

E ui lava, e le o se suti ofuvae, e mafai ona e maua i'uga tutusa i le luluina o se suti osooso. Na'o le va'ai i le suti tuxedo a Selena Gomez's Saint Laurent i le uliuli. O le sitaili e leai se taimi ma o loʻo tauaveina pea le foliga aloaʻia o le ofuvae suti ma se mimilo faʻaonapo nei.

Faitau atili