Fa'afefea ona Fa'a'ofu Au Ie Matafaga e aunoa ma le Fa'alogona le to'a

Anonim

Teine i Bikini I luga ma Puimanava Maualuga Pu'upu'u Denim

Faatasi ai ma le tau mafanafana i tafatafa o le tulimanu, o le matafaga o loʻo talotalo mai ia i tatou uma. O le ituaiga sa'o o ofu matafaga o lau pa'aga solitulafono i na aso fa'apitoa pe a e mana'o e luelue i foliga lalelei ma lagona pea le mafanafana i lou lava pa'u. O lea, aumai i fafo lau Sugar Waxing Kit, aua o le a matou ta'uina atu ia te oe ni nai mealilo matagofie i le auala e te ofuina ai ou ofu matafaga e aunoa ma le popole.

Pu'u pupuu maualuga fa'atasi ma le pito i luga o le bikini, se visor, ma se ato vaomago

Ioe, e manaia pulou vaomago, ae o loʻo salalau atu foi. Toeitiiti lava o tagata uma i luga o le Instagram latou te faia se pulou vao i luga oa latou ata o le matafaga, ma e iai mafuaaga uma e te alu ese ai mai le masani. O se visor e mafai ona e foliga mai e sili ona afeleti, ta'aloga, ma e matua malu. Ave se taga vaomago ma ia e nonoa ai lou ofu atoa, ma voila! E i ai sau vaaiga matafaga e te mate ai.

O se monokini ma se sakete denim

E le o se tagata fiafia tele i le ofuina o lou ofu aau i le 'aiga o le aoauli i le matafaga? Taofi se sakete denim i lau ato malaga. O lau 'au'au'au o le a faigofie ona fa'aluaina e pei o se pito i luga, e fa'atupuina ai le fa'atuputeleina o le savili ma foliga fa'apitoa.

Teine i Pa'e Pa'epa'e I lalo ma Bikini Bottoms

O se ofutino fa'amau ma se pito i lalo ma se sikafu

E faigata ona fa'aleaga se ofutino pito i lalo. E lelei atoatoa mo le mafanafana ma le sitaili, ma e mafai ona e faʻatumauina le oomph e ala i le faʻapipiʻiina o latou pito i lalo. O le sikafu faʻaopoopoina se paʻi manaia o le vintage. E mafai ona e ofuina i lou ua, pe nonoa foi i lou lauulu mo se faiga 40s.

Se kimono ma lou pito i luga o le bikini ma lou ofuvae

Afai o le ae nofo i luga o le matafaga mo ni itula uumi, atonu e te manao e ufiufi pe a mavae sina taimi. O le ofuina o se kimono i luga o lou pito i luga o le bikini e mafai ai ona e faia lena mea e aunoa ma se faʻalavelave. O ofuvae ma seevae e mafua ma faʻalelei foi.

Teine i Maxi Dress Beach

Laei maxi fa'alelei fa'atasi ma se ato lima teuteu

Faʻamalie, faʻapitoa, ma savili - o se laʻei maxi tafe e mafai ona tuʻufaʻatasia uma nei elemene i se ofu lelei atoatoa. Ose filifiliga sili mo le ofuina i luga o le matafaga lea e mafai ai ona vevela le vevela. Ina ia ave lau puipui ma lau paolo, fa'apipi'i i se ato fa'apipi'i fa'atasi ma se mamanu uiga ese.

O se pito pito i luga ma se solo

Afai e te vaʻai i mea na faia faʻapitoa mo le matafaga, atonu o le sarong e sili ona lelei ia i latou. E mafai ona e fa'ailogaina i ni auala eseese, ae matou te fautua atu e fa'apipi'i ma se pito i luga o le tau mafanafana. E lalelei, e fa'alelei, ma e fa'aluaina o se teuga taeao ma afiafi.

O se sikafu na liua i luga o le bikini ma se ofuvae

Mo i latou e leai ni fuafuaga e alu i totonu o le vai, ae e manaʻo e maua ni ata matagofie mo Instagram, e ui i lea, o se sikafu e mafai ona faʻaluaina o se bikini pito i luga. O le ofu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma ofuvae matala ma paolo - e matua malulu, faʻapitoa, ma atamai.

Faitau atili