Fa'atalanoaga a Wildfox Kimberley Gordon (Fa'apitoa)

Anonim

Wildfox Spring 2015 Lookbook

Afai e te mulimuli i le FGR i taimi uma, e te iloa e masani ona matou faʻaalia LA-based brand Wildfox. Faatasi ai ma ona bohemian, 1970s mamanu musuia, o le igoa na fatuina ai ni faʻataʻitaʻiga mataʻutia ma mataʻitusi talu mai lona amataga i le 2007. Talu ai nei, na matou maua ai se avanoa e faʻatalanoaina ai se tasi o le faʻavae o le igoa, Kimberley Gordon, e uiga i le tautotogo fou 2015 aoina. Na matou aʻoaʻoina le mea e faʻaosofia ai ana mamanu, pe faʻafefea ona maua e le igoa lona igoa ma le tala i tua o ata vaʻai.

"Ou te manatu o le Wildfox vaega o se teine o le vaega lea e lafo atu ai le faʻaeteete i le matagi ma ulu atu i le lalolagi ma le lagona matagofie, e tusa lava po o le a lona foliga, ma o le mea lena e sili ai ona lalelei." –Kimberley Gordon

O le a le musumusuga i tua o le igoa Wildfox?

Na matou amataina le kamupani e faʻavae i luga o se alofa moni mo mea tuai o mea uma, ae maise lava le 70, e pei o le paʻu o le mitiafu. Matou te mananaʻo i se igoa e atagia mai ai, Fox ma Foxy o se gagana lauiloa o le taimi ma matou iloa o le Wildfox o le a faʻaalia lena mea, e puupuu ma suamalie ma faʻatusalia o matou tagata i totonu o le vao, alope e le mafai ona faʻafefe.

Wildfox Spring 2015 Lookbook

Faatasi ai ma le tusi suʻesuʻe fou, 'Gypsy', o le a le mea na musuia ai ata?

O lenei tausaga ua mavae sa fai si vevesi mo au, ma e foliga mai atonu foi mo le lalolagi! Ou te manatu sa ou maua lenei lagona atoa o le manao e sola ese ma ola mai le laueleele, sa ou vaai faalemafaufau i se vaega o teine ma le tele o le naunau ma le le fefe ma e leai se mea e leiloa. Latou te aisi, nono, gaoi lo latou ala i totonu o atunuu, faʻafefe tama ma faigaluega i galuega faʻapitoa e maua ai sina tupe. O o latou olaga sa na o le tasi ma le isi ma i latou lava.

Sa iai le saʻolotoga i le aoina, o se auala ou te lagona ai faatasi ma i latou e ui lava sa ou galue malosi nai lo se isi lava taimi e toe faaolaola ai! E le gata i lea, o se luelue lea i laʻu tausamiga fiafia i le 20s, o loʻo i ai se mea e le popole tele e uiga i lou vave 20s, ma na ou misia lenei lagona o le eletise, e uiga i le mafai ona tamoe i le minute mulimuli, tuʻu lau galuega ae le tepa i tua ... pe na'o le faia o se tulaga lamatia i se mea tele, o lou 30s o lo'o e ave fa'amaoniga o lou 20s... pei o ato aulelei, matagofie, ou te fiafia i la'u ato ma sa ou mana'o e luelue i ai i lenei aoina.

Wildfox Spring 2015 Lookbook

O le a le mea e tasi e tatau ona maua e teine uma mai le laina tautotogo?

Long Johns ma Ponchos mai Wildfox Spring 2015 Collection

Ou te manatu o le a faigata ona taʻu naʻo le tasi mea, ou te fiafia i le lanu paʻepaʻe poncho ma le long johns, ou te manatu e te manaʻomia mo le faimalaga, e matua faigofie lava ona togi i luga ma foliga lalelei ...

E fa'apefea ona e fa'amatalaina le teine Wildfox?

Mo a'u, e le'i fa'atatau lava Wildfox i se teine ae e uiga i teine uma. E uiga i mea o loʻo i ai i tagata uma i totonu ia i latou; Ou te fiafia i o matou lavalava e tautala malosi e tusa lava pe e te le mafaia. E aumaia ai lenei lagona mautinoa o le tagata lava ia i totonu, ma ou te manatu o le vaega Wildfox o se teine o le vaega lea e lafo atu ai le faaeteete i le matagi ma agai atu i fafo i le lalolagi e lagona le matagofie, e tusa lava po o le a ona foliga, ma o le mea lena e sili ai ona lalelei. A o ou i ai i le aoga maualuga sa masani ona ou lagonaina lenei mana mai le matamata i tamaitai lalelei, ma musuia. Ou te alu i fafo ma le lagona e pei o le teine sili ona manaia i le lalolagi e ala i le faʻasalalauina o lena fafine, ou te manatu o tusi suʻesuʻe ma faʻasalalauga o se ata o lena mea, e pei o le itu faʻafefe o le lalolagi, o se ata faʻaalia o le tagata lava ia. E tele foʻi e uiga i faauoga, o au uo o mea uma ia ma o le a latou faʻaolaina oe i lou olaga, e faʻamanatuina e Wildfox lena mea.

Wildfox Spring 2015 Lookbook

O lau fa'ailoga na iai talu mai le 2007, o le a le taimi sili ona e mitamita ai ma Wildfox i le taimi nei?

E matua'i lava i le taimi o le "Na'o le rock n roll" pa'ū fana ma la'u tagata-fa'avae tuai, Emily. Sa matou o faatasi i le aoga maualuga ma toe foi mai e fana le tauvaga i le matou fale faafiafia, lea sa matou faaaluina ai le tele o o matou tausaga talavou. Sa i ai iina lo’u faiaoga tala faatino ma sa ma i ai i luga o le tulaga ma ia ma matamata i le fanaina e Emir Eralp ia Zippora, ma sa ia fusi mai ia te au ma sa maligi loimata ma faapea mai, “Ou te le talitonu i mea ua outou faia, e matua ofoofogia lava. Ou te matua mitamita lava.” Masalo o se tasi lea o taimi sili ona lelei o loʻu olaga, o laʻu galuega e pei o se isi ituaiga o alofa, o se agaga, ma o nei taimi e matua loloto lava mo aʻu.

O au api su'esu'e e matua malie ma fatufatua'i i taimi uma! O fea e te maua mai ai manatu ma aisea e te le faia ai naʻo le puʻeina o le faletusi masani?

Na ou ola ae i le galue ma sa ou suesue i ata tifaga, e tele a'u talafaamaumau mai le aoga maualuga a o'u fili. Mafaufau "Teine" ae talavou ma le talafatai i sisifo ma le mea moni ... Ou te manatu ou te manaʻo i taimi uma e faʻamatala tala ma o laʻu faʻataʻitaʻiga o laʻu auala lea mo le tele o vaega fatufatuaʻi. O ofusa e le na o lavalava ae o tala e uiga i olaga o tagata, ma afai ou te le maua le avanoa e faʻamalamalama lelei ai e le maeʻa le aoina. Ou te manaʻomia teine e vaʻai i uiga, ou te manaʻomia latou ia lagona e mafai ona avea i latou ma isi tagata, poʻo se faʻaleleia atili o latou lava. E tatau ona ou aumaia ia i latou tagata matutua i se auala, ma faamanatu ia i latou a latou faigauo.

E mafai ona e tuʻuina mai ia i matou se faʻamatalaga i mea e faʻamoemoeina mo faʻaputuga poʻo ata i le lumanaʻi?

Ioe, o loʻo i ai se matou poloketi faʻapitoa o loʻo oʻo mai, ma e aofia ai se mea e le mafai ona e vaʻaia...

Su'ega Tusia - Ata: Mark Hunter | Fa'ata'ita'iga: Clara, Alyssah ma Jena | Fa'atonu Ata/Tufuga: Kimberley Gordon | Laulu: Ryan T. | Teuga: Carlene K

Faitau atili