The Face Season 2: Feiloai Dominican Beauty Sharon

Anonim

The Face Season 2: Feiloai Dominican Beauty Sharon

O le vaitau 2 o le Oxygen's "The Face" o loʻo faʻamuamua i le po nei i le 10 ET ma matou te fiafia e vaʻai i le supermodel Naomi Campbell o loʻo faʻatasi ma faufautua fou Lydia Hearst ma Anne V. Aʻo leʻi matamata i le mea autu, na matou maua le avanoa e faʻatalanoaina ai se tasi o sui tauva. mai le faaaliga–Sarona. O lenei lalelei mai Santo Domingo, Dominican Republic, ua manatu ia te ia lava o se tamaʻitaʻi i le loto ina ua ola aʻe i se aiga o tama uma. I lenei afi vave Q & A, matou te fesili i le 24-tausaga le matua e uiga i le mea e tulaga ese ai o ia mai le tauvaga, o lona faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma tuputupu aʻe i le DR.

Na e mana'o i taimi uma e fa'ata'ita'i?

Leai, e le moni Ha! Sa ou manaʻo lava e galue, ae i tua i le 2010 na faʻamalosia ai aʻu e loʻu tuagane e fai se faʻailoga mo le vaiaso o faʻataʻitaʻiga i le fale. A o ou auai sa ou maua se taimi ofoofogia ma iloa ai e mafai ona ou faia mea uma e lua =)

O ai e te fa'ata'ita'iina musumusuga?

E i ai ni nai au, ae o le tele lava o Candice Swanepoel ma Joan Smalls. O a latou galuega e matua ofoofogia lava.

Anne V, Nigel Barker, Naomi Campbell ma Lydia Hearst / Fa'atagaga: Oxygen/The Face

E fia le tele o lou poto masani fa'ata'ita'iga?

Na ou amata i le 2010, ona taofi lea mo ni nai masina. Ae ui i lea, o le tausaga talu ai nei sa ou faia e aunoa ma se taofi!

O le a le mea e tulaga ese ai oe mai le tauvaga?

E mautinoa lava ou te fai atu lo'u le mautonu faaleatunuu.

Na faapeʻī le tuputupu aʻe i le Dominican Republic?

Ofoofogia! E i ai so'u aiga toatele ma se vaega o uo lelei ou te alofa i ai. Ma o le mea moni e fa'afefea ona e le fiafia e latalata tele le matafaga. O aʻu o se tagata lapoʻa matafaga, o lea e maua ai le ata sili ona lelei.

Aisea na e alu ai i luga o le “The Face”?

O le mea moni o se faalavelave! Na ou alu i totonu mo se lafo, ma ou te leʻi iloa e mo The Face. Ina ua latou faamatala mai ia te au, sa ou fiafia i le aafiaga lava ia. Ou te matua fiafia na ou faia. E tele mea ua ou aoaoina ma feiloai ai foi i le tele o tagata maoae.

Faitau atili