Rihanna 'Anti' Ta'amilosaga a le Lalolagi Armani Brown Jumpsuit

Anonim

MATI 2016: Rihanna faia i le 2016 ANTI World Tour ofuina se Giorgio Armani jumpsuit. Ata: Dennis Leupold

O le pop star Rihanna e le'i leva ona amata lana 'Anti' World Tour 2016, ma o lana pese 'Work' o le numera tasi i luga o le Billboard Hot 100 siata mo le vaiaso lona fa, matou te fai atu ua lelei lona amataga. O le mea moni, o Rihanna e masani ona aumaia le faʻailoga ma o lana 'Anti' taamilosaga e maua ai le tele o suiga o teuga.

Mo lana fa'ai'uga, e fai e Rihanna se ofu enaena sukalati Giorgio Armani masani fa'atasi ai ma se suti osooso fa'apipi'i i tioata Swarovski ma le pito silika. O le pito ma le susulu, e mautinoa lava e iloa e Rihanna le auala e liliu ai le glam. O le taamilosaga a le 28 tausaga o le a amata mai le taimi nei seia oʻo i le aso 21 o Aukuso i Chelmsford, United Kingdom.

Rihanna - ANTI Taamilosaga a le Lalolagi 2016

MATI 2016: O Rihanna e faia i le 2016 ANTI World Tour o loʻo ofuina se ofu taʻavale Giorgio Armani ma se peleue ufiufi. Ata: Dennis Leupold

MATI 2016: Rihanna faia i le 2016 ANTI World Tour ofuina se Giorgio Armani jumpsuit. Ata: Dennis Leupold

O se ata o le suti lanu enaena a Rihanna ma tioata Swarovski na te ofuina i le taamilosaga a le lalolagi a Anti. Ata: Armani

Toe foʻi i tua: Rihanna ma Armani

IUNI 2015: E ofuina e Rihanna le peleue tuxedo Armani ma pupuu i le 2015 BET Awards. Ata: Getty Images mo BET

E le o le taimi muamua lea ua galulue faatasi ai Rihanna ma Armani. I le faaopoopo atu i le ofuina o le Italian brand i luga o le kapeta mumu, na aveese foi e Rihanna i lalo o ofuvae ma jeans a Emporio Armani i le 2011 ma le 2012. Siaki le pa mai le taimi ua tuanai i lalo.

2012: Rihanna fetu i le Emporio Armani's tautotogo-taumafanafana 2012 Jeans faʻaupuga ata e Mert & Marcus

2011: RIhanna fetu i Emporio Armani's tautoulu-taumalulu 2011 faʻataʻitaʻiga laʻei totonu na pueina e Steven Klein

Faitau atili