Ua talia e Zendaya le Metallic Looks mo FASHION Magazine

Anonim

Zendaya ile FASHION Magazine Winter 2018 Cover

O le tamaitai fai pese o Zendaya na maua le fa'avaa o le Winter 2018 a Kanata's FASHION Magazine. Na pueina e Arkan Zakharov , O fetu o le 'The Greatest Showman' o lo'o fa'atusalia i le peleue siliva Pa'epa'e ma ofuvae fa'atasi ma le pito i lalo o le Armor. I le pu'ega fa'atasi, o lo'o fa'afeiloa'i e Zendaya foliga fe'ilafi mai fa'ailoga sili ona lelei. Stylist Tulafono Roach ofu le 21-tausaga le matua i sequins ma metallics mai le fiafia o Mugler, Versus Versace ma Sally LaPointe.

Ufiufi Fanau: Zendaya Fetu ile FASHION Magazine Winter 2018

O le tamaitai fai pese o Zendaya o lo'o tu i se peleue siliva Pa'epa'e ma ofuvae fa'atasi ma Under Armor pito i luga ma seevae Kurt Geiger.

Zendaya i le Faamanatuina o Lona 21 Tausaga

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Zendaya pe aisea na le maua ai lona 21 tausaga i Las Vegas. “[O lo'u] 21 tausaga [sa] i lo'u fale, faatasi ma lo'u aiga ma uo. Sa leai se ava malosi - o lona uiga, e mafai e tagata ona inu ava malosi pe a latou mananao i ai, ae [ou te le] inu. [...] Mo aʻu, o le Vegas version o loʻu aso fanau e pei o seoli."

Zendaya ofuina Versus Versace pito i luga, ofu ma choker

O le ofuina o se peleue Sally LaPointe, Zendaya tu i fafo i seevae nuanua Casadei ma tautaliga Jennifer Fisher

E ofuina e Zendaya le ofu Mugler, mitiafu Hanes x Karla, seevae Kurt Geiger ma le mama Jennifer Zeuner

E susulu i le siliva, ua ofuina e Zendaya le A.L.C. pito i luga, sakete ma le peleue

O Zendaya o loʻo tu i totonu o le peleti teuteu faʻalelei mai Libertine, ofuvae Sally LaPointe ma Jennifer Fisher tautaliga.

Faitau atili