Lana Del Rey Va'aiga i tua atu o le Matagofie i Dazed Magazine

Anonim

Lana Del Rey ile Dazed Magazine Summer 2017 Cover

Lana Del Rey foliga aulelei i pastel i luga o le Summer 2017 faavaa o le Dazed Magazine. I luma o le tioata o Charlotte Uelese , o le tagata pese e ofuina se pito i luga ole Miu Miu bikini ma se peleue fulufulu ostrich mai Marques 'Almeida. I totonu o le mekasini, o lo'o tu'uina atu ai e Lana se pusi fa'alelei mama i se fa'afefiloi o u'amea pito i luga, la'ei teuteu ma teuga feilafi. Stylist Robbie Spencer la'ei le brunette i mamanu a Gucci, Saint Laurent ma Balenciaga ma isi.

Toe fo'i: O Lana Del Rey na alu i pomu mo Vogue Turkey

Lana Del Rey – Mekasini Dazed – Summer 2017

O Lana Del Rey o lo'o fa'amatagofieina, o lo'o tu'u i totonu o le ofu Prada chiffon ma fulufulu ostrich ma tautaliga Gillian Horsup.

Lana Del Rey i lona tu'inanau mo Musika

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Lana i Courtney Alofa e uiga i le i ai o le malosi e fai musika. "Afai o musika o loʻo i totonu o lou toto ma e te le manaʻo e fai se isi mea ma e te le popole tele i le tupe seia oʻo i se taimi mulimuli ane. E faʻatatau foi i le vibe, ae le o le faʻamaonia, ”o le tala lea a Lana.

“Ma tagata. Ou te manatu e tutusa o tatou tulaga. E uiga i le mana'o e alu i fa'aaliga, mana'o e fai sau lava fa'aaliga - ola, manava, 'ai, mea uma lava."

E ofuina e Lana Del Rey le ofu Chanel ma le fusipaʻu ma tautaliga Gillian Horsup

O lo'o fa'aalia e Lana Del Rey le fa'ata'ita'iga o la'ei silika Gucci ma tautaliga tioata a Saint Laurent.

I le tilotilo atu i ona ata, o loo ofuina e Lana Del Rey le ofu o Balenciaga ma se tautaliga loimata maligi o le Found and Vision.

O Lana Del Rey o loʻo faʻaalia i le ofu auro auro a Saint Laurent ma le tautaliga a Louise Ferdinando

Faitau atili