Kate Moss Nad Cashmere Charlotte Tilbury Campaign

Anonim

Fetu Kate Moss i Charlotte Tilbury Scent of a Dream mea manogi faʻapolopolo

Le manogi muamua lava mai Charlotte Tilbury tap se foliga lauiloa mo le tauvaga. Supermodel Kate Moss i luma o le faasalalauga o le ‘Scent of a Dream’. Na pueina e Sølve Sundsbø , o le ata o se ata vavalalata o le aulelei Peretania. E ofuina e Kate ata mata feilafi ma lipstick lanu rosa mo se taimi faaosofia ai le fitusefulu. Tilbury's 'Scent of a Dream' o loʻo faʻamatalaina o se fugalaʻau chypre.

O faʻamatalaga e aofia ai le tipolo, peach, pepa uliuli, saffron ma bergamot. I le faʻaopoopoga i le faʻasalalauga lolomi, Kate fetu i se ata puʻupuʻu faʻasalalauga. Fa'aofuina i se ofu talaloa fa'atasi ma u'amea lalaga, o le fa'ata'ita'iga e ulufale atu i se pati ma o le totonugalemu lea o le mafaufau ma se fati miti o lo'o ta'alo i tua.

Charlotte Tilbury – Sogisogi o se Mea manogi Moemiti

FA'ATA'O LE SAGA: Charlotte Tilbury Scent of a Dream Fragrance e maua i Nordstrom

Kate Moss – Fa'alupega Cashmere Le lavalava

Kate Moss mo le lavalava Cashmere

O Kate Moss na faʻaalia talu ai nei o foliga o le igoa o le cashmere premium Cashmere le lavalava . Na pueina e Peter Lindbergh , o le British stunner e fa'aalia se vaeluaga ogaoga i le ata uliuli ma le pa'epa'e. E tau le ofuina e Kate teuga ma lona lauulu saini fa'afefete mo le ata.

O Kate Moss o loʻo faʻaalia i le Naked Cashmere faʻasalalauga faʻasalalauga

Faitau atili