O Cara Delevingne na tapa e avea ma Amapasa Faailoga a Rimmel Lonetona

Anonim

Cara Delevingne i le 2015 MTV Video Music Awards | Ata fa'aaloaloga a Rimmel Lonetona

Rimmel Lonetona ua fa'asalalau le fa'ata'ita'iga ma le fa'ata'ita'iga a Peretania Cara Delevingne o lana amepasa fa'ailoga fou. O le laa atu i le matafaioi fou, fai mai Delevingne, "Ua faʻamamaluina aʻu e galulue ma Rimmel. O le fa'ailoga muamua lea na fa'afeiloa'i ai a'u a'o ou talavou. O aʻu o se teine Lonetona i taimi uma ma o Rimmel o loʻo puʻeina moni ma faʻatusalia sitaili matagofie o le taulaga. I le faʻamanatuina o lana matafaioi o se amepasa faʻailoga, o le a auai Delevingne i le uluai fonotaga a le au tusitala a Snapchat i le aso 15 o Aperila, 2016. E mafai e tagata fiafia ona tuʻuina atu fesili faʻapitoa mo le konafesi e ala i le faʻaogaina o le hashtag #RimmelxCara i luga o faʻasalalauga lautele.

Talanoa pe aisea ua avea ai Delevingne ma amepasa lelei atoatoa, Coty pule sili o maketi o mea teuteu lanu Johanna Bussinelli faʻamatala mai, "Cara Delevingne o le faʻataʻitaʻiga atoatoa lea o le faʻasologa o Rimmel brand ma ona uiga mataʻutia ma auala. Faatasi ai ma lona mataʻutia, foliga faʻaonaponei, uiga mataʻutia ma le mautinoa o le lalelei moni e sau mai totonu, ua viia Cara i le lalolagi atoa ona o lona taʻitoʻatasi ma lona faʻaalia. Fai mai Bussinelli, "O le a avea o ia ma se faʻaopoopoga mamana i le faʻailoga, faʻaosofia se tupulaga fou o fafine ma faʻaalia se vaega ese o le foliga faʻapitoa a Lonetona."

Rimmel Lonetona sui peresitene o maketi lalolagi Montse Passolas faʻaopoopo mai, "O le foliga mataʻina o Cara Delevingne ma lona uiga tulaga ese o lona uiga o ia o le faʻatusa o Rimmel malulu. Faatasi ai ma ana taleni maoae ma le agaga le fefe, o ia o se musumusuga moni i tamaitai talavou i soo se mea. O lo'o iai fo'i Kara i luga ole laiga tele ma fa'asalalauga fa'aagafesootai e mulimuli mai, lea e mafai ai e Rimmel ona aapa atu ma talanoa i a tatou tagata fa'atau. O ia o se amepasa iloga Peretania ma o se paaga lelei mo le faʻailoga.

Cara Delevingne mo Saint Laurent Campaign

O fetu o Cara Delevingne i le tauvaga a Saint Laurent Paris 2016

E ui lava Cara Delevingne e mafai ona tosina atu i le faatosina o tinseltown, faʻaalia i le ata tifaga o le Suicide Squad, na te leʻi fulitua i le faʻataʻitaʻiga. Talu ai nei lava, na muamua ai Cara se tasi o O Hedi Slimane fa'asalalauga fa'asalalauga mulimuli a Saint Laurent. O le faʻataʻitaʻiga a Peretania ma le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu foliga mai le faʻailoga o le tautoulu-taumalulu 2016 couture collection.

Na pueina e Hedi Slimane, na faʻataʻitaʻiina e Cara Delevingne se peleue fulufulu

Faitau atili