Jennifer Lopez x Coach Hutton Bag Campaign

Anonim

Jennifer Lopez fetu i le Faiaʻoga x Jennifer Lopez Hutton faʻataʻitaʻiga ato.

Ina ua uma ona taʻua o se amepasa Faiaʻoga i le faaiuga o le tausaga, na faia ai e Jennifer Lopez lana ato lima muamua mo le ituaiga Amerika. O lo'o fa'aalia JLO i ata fa'atauva'a fa'atasi ma le mamanu o lo'o fa'aalia ai lana matata eseese. Na pueina e Hao Seng , e tu o ia i le fale musika, faʻataʻitaʻiga siva, ma seti tifaga. O le ato Hutton e fai mai pa'u povi ma pa'u gata moni. Rivets fa'apololei fa'apea fo'i ma se maea filifili umi e mafai ai ona liua i se sitaili pu'upu'u e lua. Fa'auma i le saini a Jennifer, e aofia ai fo'i ma se fa'amau fa'amau. “E ese le manaia o le fatuina o se mea uiga ese ma faapitoa ia Jennifer,” o le tala lea a le faiaoga o le foafoaga o Stuart Vevers. "Na te aumaia lona tuʻinanau ma sitaili i mea uma na te faia ma o lana auala i lenei mamanu na lagona patino ma moni.

Faiaoga x Jennifer Lopez Hutton Bag Campaign

E 'au le faiaoga ma Jennifer Lopez ile ato lima a Hutton.

O le mamanuina o laʻu ato muamua ma le Faiaoga o se aafiaga sili," o le tala lea a Lopez. "Na ou matua manao lava i le Faiaoga x Jennifer Lopez Hutton ia lagona e pei o aʻu. O le pa'u pa'u lanu ma fa'amatalaga meafaigaluega fa'apolopolo o la'u sitaili moni lava. O se ato ou te foliga toso faatasi ma sauni mo soo se mea, ma ua le mafai ona ou faatali e faasoa atu i tagata uma.”

Jennifer Lopez

O Jennifer Lopez i luma o le Faiaoga x Jennifer Lopez Hutton faʻataʻitaʻiga ato.

Fa'atau le Hutton Bag: Fashion Gone Rogue e auai i le tele o polokalame fefaʻatauaʻiga soʻotaga, lea e maua ai komisi mo faʻatauga na faia e faʻaoga ai a matou soʻotaga i luga o upega tafaʻilagi.

Faiaoga x Jennifer Lopez Hutton Ato Tau'au $495

Faitau atili