Filifiliga Malosi: Fa'afefea ona Fa'amalosia Fa'afafine i Maua

Anonim

Fa'atama'ita'i Fa'afafine No'a Noi Auro 'Oti

O mea teuteu na faʻaaogaina e faʻamamafa ma faʻamatagofie ai foliga fafine mo le tele o seneturi; mafaufau i taulima taimane na ofuina e Marie Antoinette poʻo faʻamaufaʻailoga taua na teuteuina e Queen Nefertiti. O nei ofu fe'ilafi e le gata na fa'atusalia ai lo latou tulaga ae na pu'eina fo'i vaega eseese o latou, e pei o lo latou fa'afafine, maufetu'i, ma le lalelei tumau.

O Oak ma Luna o se fa'ailoga teuteu fa'apitoa mo le fa'amanatuina o tama'ita'i e ta'ita'iina e a latou fa'ata'ita'iga o le fa'asoaina atu o le matagofie, malosi, ma le malosi e ala ia latou vaega. Faatasi ai ma teuga ua faailogaina i latou uiga ofoofogia ma le gafatia, o le manatu o Oak ma Luna o le faʻaalia o le tagata lava ia ua faʻalauteleina i tamaitai uma mai soʻo se ituaiga o olaga.

O le taulaʻi atu i le autu o le faʻaalia o le tagata lava ia, o le faʻailoga ua toe faʻafouina asoa igoa muamua ma faʻailoga mataʻutia ma mamanu. O le ofuina o lou igoa ile asoa e le'i foliga matagofie, o le mea lea e te mana'o ai e asiasi i Oak & Luna mo ulua'i asoa.

O le a le mea o loʻo i totonu o teuga e mafai ai ona faʻamalosia tamaitai?

O le malosi e maua mai i nai filifili ma so'oga po'o itu fe'ilafi o se ma'aa'a ua avea ai teuga ma mea fa'afiafia. O se tagavai ua faatumulia i se tulaga matagofie; e maua e se tasi le aulelei, ma e ofuina e se fafine lenei faailoga o se auala e tuʻuina atu ai ona manatu o le lalelei i le lalolagi. I se vaitau o loʻo faʻamalosia ai tamaitai e faʻaalia o latou manatu, o se mea teuteu e teuteu ai o latou tagata e mafai ona tautala tele i se mataupu o se tepa. Faatasi ai ma le tele o mamanu a Oak ma Luna, o a latou mea teuteu e faʻapipiʻiina se ata o le tagata taʻitoʻatasi e faʻamoemoe e tumau e faʻavavau pe a faʻatasi ma a latou mea e sili ona lelei, o lou faʻamalosia e mo le teuina.

Oka ma Luna asoa e fa'amalosia ai tina

IVY IGOA PAPERCLIP CHAIN NICKLASE – FA'AAU AO

E lua filifili auro asoa

O lenei mamanu lalelei o lo'o fa'aalia ai se filifili kilipi pepa fa'apipi'i vermeil ma fa'ailoga igoa mo oe lava fa'apitoa. O le umi o filifili e mafai ona fetu'una'i e tu'uina atu ia te oe se va'aiga e te mana'o ai, pe o se filifili lalelei pupuu e fa'alelei ai lou ponaivi po'o se umi umi e fa'aalia ai fa'amatalaga o lo'o tusia i luga o le asoa. A'o fa'ailoga igoa fa'apitoa, e mafai ona e fa'aopoopo i fa'ailoga e fa ua togitogia i upu anoa po'o igoa e o'o atu i le 10 mataitusi. I le pito i luga, e mafai ona e teuteu lau asoa i se taimane moni lea e ofoina atu se eseesega mataʻina i le ufi auro.

ULAU ULUAI – FAIA AOMA

Ulua'i asoa filifili auro

Fa'amalosi lou auai i lenei asoa fa'amatalaga faigofie. O lenei mamanu lalelei o lo'o fa'aalia ai se filifili rolo lalelei o lo'o fa'apipi'iina i se fa'amau mata'itusi pito i luga. O lo'o ufiufi uma i le 18 karat auro, ma o le amataga e fa'aalia ai le asoa. E mafai ona e filifilia po'o fea mataitusi e te mana'o ai, pe o le mata'itusi muamua lea o i latou e pele ia te oe po'o oe lava. O le matagofie o lenei asoa o loʻo i ai i le uiga ma le taua i tua o le mataitusi e te filifilia.

INEZ UA FAI MATA I LE TIAMANI – 14K AOSA FA'ATASI

Mataitusi filifili auro asoa

O lo'o fa'apipi'iina i le auro 14 karat le asoa mananaia lea ua mae'a fa'atasi ma ulua'i fa'ai'uga ma se fa'ama'i tioata. O lenei va'aiga ma'ale'ale o lo'o iai se filifili 'oti rolo e tautau ai le maualuga o mata'itusi se fa e mafai ona e oe po'o se fa'apuupuuga mo se fasifuaitau anoa. Mo se fa'ai'uga mata'utia, e mafai ona e fa'aofia ai le maualuga o le tolu taimane fa'amau e tu'u i le va o ou mata'itusi mo se fa'aautu maualuga ile filifili.

SOSO'O LE IGOA IGOA O LE FA'ATA'IGA – FA'ATAU AO

Asoa Auro Faula'i

Ole asoa filifili so'o e tu'ufa'atasia ai elemene brawny ma se uiga fa'afafine mo se va'aiga fe'ai. O lo'o susulu ile 18 karat auro ose filifili kipepepe ma se pine igoa ile totonugalemu. O lona lapo'a fa'atauva'a, fa'atasi ai ma le mata'utia Modesto font, e mautinoa e fa'ailoa ai le ta'uta'ua o le igoa o lo'o fa'aalia. Tuu atu i lenei asoa e tauave lou igoa po o se upu e sili ona faamatalaina ai oe e oo atu i le 10 mataitusi mo se tautau e mafai ona e ofuina ma le mitamita.

TYRA INITIAL MEDALLION NECKLASE – VERMEIL ARO

Medallion Auro asoa

Na tuufaasolo mai i Roma e teuteu ai le ua o lenei pine pine iloga. O le pine e tautau i se filifili kilipi pepa e feololo le lapopo'a o lo'o i ai se faiga rosary. O lo'o fa'aalia e le fa'ailoga fa'asagatau fa'amatalaga au'ili'ili, e aofia ai; o se mamanu radial ma, sili ona iloga, mataitusi. E o'o atu i le fa mataitusi po'o fa'ailoga e mafai ona tusia, fa'aopoopo i ai se isi mea fa'anumeraina i lenei mamanu lavelave.

HERRINGBONE FA'AVANOA SLIM CHAIN NICKLASE – VERMEIL ARO

filifili Auro asoa Laiti

E ui lava e le o se fa'ailoga fa'aigoa, o lenei asoa aulelei o lo'o iai pea se pa'i fa'apitoa. I le mamanu, o le vermeil auro ta'uta'ua 18 karat e fa'aosoina uma le si'itia mamafa mo le asoa mafolafola. E le mafaatusalia lona fa'ata'amilo i le ponaivi ona o le fa'atulagaina o le vaega pito sili ona taua o le asoa i luma. E mafai ona i ai sau fa'amatalaga fa'aopoopo e o'o atu i le 60 mataitusi i luga o le fasi pepa, lea e tu'u avanoa ai oe e tusi ai igoa po'o se upusii anoa.

O mea teuteu e masani lava o se tuufaatasiga o elemene eseese, filifili malolosi, ma soʻotaga e faʻapipiʻi ai maʻa taua ma faʻamau maʻaleʻale. O fasi pepa e mafai ona faʻaalia se paleni lavelave o le malosi ma le maʻaleʻale, faʻamalosia le tagata e ofuina i se fusi faigofie.

Faitau atili