Georgia May Jagger Wrangler Denim 2021 Campaign

Anonim

O fetu o Georgia May Jagger i le Wrangler Heritage Collection o le tautotogo-taumafanafana 2021.

Ua fa'amanatuina e Wrangler lana Fa'aputuga o Measina a Tamaitai ma se fa'aupuga o le tautotogo-taumafanafana 2021 e fa'aalia ai Georgia May Jagger. O foliga taʻutaʻua o loʻo tu i luga o le nofoaga i Niu Ioka ma ata na puʻeina e Cass Bird . A'o fa'asaga i se lanu lanumoana, o le lalelei enaena e ofuina ni ofuvae ma le fa'ailoga: Liliu Ulu. Pu'e Loto. fa'aoso. Fa'asolo i tua vibes, Georgia May o lo'o fa'aluaina le denim ma ofu talaloa, ofuvae papa'e, ma laumei. E lima sitaili na te ofuina e amata mai i Wild West-o se vae sa'o ua tipi i le Wanderer-o se ata mumu. I le fa'aumaina o ona foliga, o le fa'ata'ita'iga e fa'aofuina lona lauulu i galu fememea'i fa'atasi ai ma teuga fa'atauva'a.

"O le Wrangler o se tasi o uluai ituaiga denim sa i luga o le faafanua mo le tele o tausaga. O latou talatuu moni ma sitaili faʻaonaponei e fetaui lelei mo aʻu ma o mea uma lava ou te suʻeina i se pea jeans. Ou te matua fiafia lava e galulue ma i latou, ”o le tala lea a Georgia May.

Wrangler Heritage Collection Spring/Summer 2021 Campaign

Ua fa'alauiloa e Wrangler le fa'aupuga o le tautotogo-taumafanafana 2021 Measina.

O le luluina o se ofu talaloa, Georgia May Jagger i luma o le Wrangler Heritage Collection tautotogo-taumafanafana 2021.

O Georgia May Jagger o le fa'aaliga lea a Wrangler's Heritage Collection.

O le Denim brand Wrangler ua fa'alauiloa lana Measina Fa'aputuina mo le tautotogo-taumafanafana 2021.

Georgia May Jagger o loʻo faʻaalia i le Wrangler Heritage Collection le tautotogo-taumafanafana 2021.

O lo'o fa'aulu i se mitiafu ma se ofuvae, Georgia May Jagger i luma o le Wrangler Heritage Collection fa'asalalauga.

Faitau atili