Kenzo 2016 Spring / Summer Fa'asalalauga Fa'asalalauga

Anonim

Abbey Lee Kershaw fetu i Kenzo's tautotogo-taumafanafana 2016 tauvaga

Mo lana tautotogo-taumafanafana 2016 faʻaupuga, na faʻapipiʻi e Kenzo le 'Tangerine' le faatonu o Sean Baker e fanaina se ata puʻupuʻu ma ata. Faʻaalia e Abbey Lee Kershaw, o ata o loʻo agai atu i Slab City, Kalefonia, i se tolauapiga o manulele kiona i le Toafa o Sonoran. Fa'asaga i tua o taavale toso, ta'avale tu'ulafoa'i ma laau talatala, o Abbey Lee o lo'o fa'atusaina i ata fa'akomipiuta ma seevae sitaili o le gladiator.

O faʻasalalauga na faia ma le faʻatonuga faʻavae e le Framework ma le faʻataʻitaʻiga e Fran Burns. Na galue Holli Smith i le lauulu ma le teuteuga na saunia e Fara Homidi. I le faaopoopo atu i le lolomi lolomi, na faia foi e Baker se ata tifaga 11-minute lea o le a faalauiloa aloaia i le aso 3 o Fepuari. Matamata i se ata fa'ata'ita'i i lalo.

O le fa'ata'ita'iga a Ausetalia o lo'o fa'atusa mo Sean Baker i fa'asalalauga fa'asalalau a Kenzo 2016

O se ata mai Kenzo's spring-summer 2016 campaign

Kenzo Spring 2016 Runway

Kenzo Spring 2016 | Paris Fashion Week

Kenzo Spring 2016 | Paris Fashion Week

Kenzo Spring 2016 | Paris Fashion Week

Kenzo Spring 2016 | Paris Fashion Week

Mo Kenzo's spring-summer 2016 runway show, na fa'aosofia tagata mamanu Carol Lim ma Humberto Leon i se va'alele, o le lalolagi malaga fafine. Fa'atasi ai ma a'afiaga e amata mai i Sasa'e e o'o atu i ituaiga i ta'aloga, fa'asolo ata ma fa'amatalaga pekaboo o autu autu ia o le vaitau tautotogo.

Kenzo Fou Fou i Neiman Marcus

O'ei Laiti Lomiina o le lima o le pulou Kenzo

Kenzo Black & Pa'epa'e Lomi Cold Tau'au La'ei Laiti

Kenzo Sleeveless Mixed Print Maxi Dress

La'ei Laiti e leai ni lima ole Kenzo

Faitau atili