Jennifer Lawrence Dior Spring 2016 Campaign

Anonim

O Jennifer Lawrence o loʻo faʻaalia i le Dior's spring-summer 2016 faʻasalalauga ato lima

O le tamaitai fai pese o Jennifer Lawrence ua toe foi mai mo Dior's tautotogo-taumafanafana 2016 tauvaga taga lima, ma e foliga lelei atoatoa o ia i le ofuina o ofu mafanafana ma se lauulu laʻititi. Na pu'eina e Mario Sorrenti, o lo'o nofonofo ai Jennifer ma le ato fa'ata'ita'i a le Diorama i leo u'amea ma le ma'a. O foliga o Dior talu mai le 2014, o le lanu enaena e le o se mea fou i le tuʻuina atu o ata. Va'ai ile fa'asalalauga atoa i lalo.

Fa'atatau: Jennifer Lawrence Fa'avevela le Glamour Cover Tala

Jennifer Lawrence - Dior Handbags Spring 2016 Campaign

O Jennifer Lawrence o lo'o tu i luga o le taga lima o le Diorama i le lanu piniki

Na fa'ata'ita'i e Jennifer Lawrence se ofu mafanafana Dior ma le ato Diorama i le fa'ailoga tautotogo 2016 fa'ailoga ato lima.

O Jennifer Lawrence e foliga sili ona malolo i le Dior's Spring Handbag Ads

O Jennifer Lawrence e foliga sili ona malolo i le Dior's Spring Handbag Ads

Jennifer Lawrence - 2016 Oscars - Dior Dress

OSCARS 2016 STYLE: Jennifer Lawrence auai i le 88th Academy Awards ma le faatonu o David O'Russell o loʻo ofuina se ofu uliuli Dior. Ata: Helga Esteb / Shutterstock.com

Na auai Jennifer Lawrence i le Oscars 2016 i le Aso Sa, Fepuari 28, ma sa mafai ona vaaia o ofuina se ofu Dior Haute Couture i luga o le kapeta mumu. O lona ofu uliuli o lo'o fa'aalia ai totonu o le totonugalemu fa'amatalaga fa'aosofia fa'atasi ma le filo lanu uliuli fa'avasega. O le mamanu sa fa'atauva'a ae fa'alelei atoatoa i le taimi e tasi.

OSCARS 2016 STYLE O tua o le ofu talaloa a Jennifer Lawrence's Dior o lo'o fa'aalia ai vaega o lane uliuli. Ata: Helga Esteb / Shutterstock.com

Faitau atili