Fa'atalanoaga a Camilla Christensen: G-Star Raw Fall 2015 Campaign

Anonim

Camilla Christensen mo G-Star Raw tautoulu-taumalulu 2015 faʻaupuga e Ellen Von Unwerth

E mafai ona matou faʻaalia faʻaalia se vaaiga muamua ile G-Star RAW's tautoulu-taumalulu 2015 faʻataʻitaʻiga faʻaalia Camilla Christensen. O le fa'ata'ita'iga Tenimaka e toe fa'atasi ma le tagata pu'e ata o Ellen Von Unwerth mo fa'asalalauga lata mai a le brand denim. I luma atu o le 20 tausaga o lana Ellwood jean i le tausaga a sau, G-Star RAW o loʻo tuʻuina atu atili i lana faʻataʻitaʻiga denim.

Fai mai le mamanu sinia i le G-Star RAW, Rebekka Bach, e uiga i le vaitau o le tautoulu: "O lenei vaitau o loʻo lumanaʻi, sa matou matua taulai atu i le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga o le matou jean faʻailoga G-Star Elwood. E le gata i foliga slimmer, ae faʻapea foʻi ma le faʻavasegaina o paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma le denim tuai. O le tausaga a sau o le 20th Anniversary o le G-Star Elwood ma o le a tatou atiina ae ni mea fou e sili atu ona manaia.

Camilla Christensen mo G-Star Raw tautoulu-taumalulu 2015 faʻaupuga e Ellen Von Unwerth

Siaki FGR's Q&A ma Camilla i lalo.

E fa'apefea ona toe galue Ellen von Unwerth?

Galulue ma Ellen, lelei i taimi uma e pei o se aafiaga ese. E faʻatūina e Ellen se "universe" e tusa ai ma le autu e manaʻo ai. E i ai lava i taimi uma se malosi ese ma e ofoofogia.

E fa'apefea ona e fa'amatalaina lau sitaili patino?

Ou te fai atu lalelei masani.

Na fa'apefea ona e amata i fa'ata'ita'iga?

Na taofia aʻu i luga o le auala i Tenimaka e se sikau faʻataʻitaʻi mai se lala sooupu e taʻua o Le Management. Ou te lei toe foi vave atu ia i latou ona sa ou pisi i siva. Ina ua uma la'u siva na ou mafaufau pe aisea e le taumafai ai. Ma o a'u lenei.

O le a le mea na i ai i le seti o le fanaina o le G-Star RAW fa'apolopolo?

Ia sa malosi tele le seti. O le 'au sa matua'i fatufatua'i ma fa'aosofia.

E fa'afefea ona e fa'aofuina lau denim?

Ou te fiafia i le pa'u. Faaalia ese lo'u vae! Ha ha….

Faitau atili