Chrissy Teigen o le a le toe faia ni Photoshop Instagram Ata

Anonim

Fai mai Chrissy Teigen o le a ia le toe teuteuina ana ata Instagram. Ata e ala ile Instagram.

Faʻataʻitaʻiga ma le 'Lip Sync Battle' star, Chrissy Teigen, na asiasi talu ai nei i le 'The Meredith Vieira Show' ma talanoa e uiga i musumusuga i tua o le lafoina o se ata o ona faʻailoga i luga o le Instagram i le amataga o lenei masina. O foliga o le REVOLVE Clothing o loʻo faʻamatalaina na ia faʻapipiʻiina ina ua ia vaʻaia ona manuʻa ona o le "tuʻu solo" i totonu o le umukuka ma na ia maitauina foi ona faʻailoga.

"E i ai aʻu na polokalama, le Facetune ma Photoshopping, ma na ou le toe manaʻo e toe faia - ma ou te le toe faia lava, aua ou te manatu ua galo ia i tatou foliga masani o tagata i le taimi nei," o lana tala lea.

ICYMI: 12 Fetu na Fai Leai ile Photoshop

Ia Aperila, Chrissy Teigen na faʻasalalau se ata o ona faʻamaʻi ma manuʻa i luga o le Instagram ma le faʻamatalaga:

Na talanoa foi Chrissy e uiga i le mea moni e le gata o loʻo faʻaogaina e tagata polokalame e faʻalelei ai o latou paʻu, ae e suia ai foliga o latou tino. "E leai se tasi e mafai ona faʻatusatusaina pe a e faʻaleleia oe lava," o lana tala lea.

“E matua le fetaui,” o le tala lea a Chrissy. "Na amata i le Botox ma mea uma, ioe, ae o lea ua faʻatupuina i lenei mea faʻapitoa Photoshop ma ua ou vaʻaia tino nei fafine, e le faʻapea."

Faitau atili