Margot Robbie Vogue Mekasini Iuni 2016 Pu'ega ata

Anonim

Margot Robbie i luga ole Vogue Iuni 2016 Fa'avaa

Ole tama fou a Hollywood Margot Robbie fanua le Iuni 2016 faavaa o le Mekasini Vogue, vaavaai ataata uma i se nameri lolomi Michael Kors Collection ofu aau tasi vaega. Na pueina e Mert & Marcus faatasi ai ma le siiina e le faatonu o teuga Tonne Goodman, o Margot o loʻo faʻatasi ma lana 'The Legend of Tarzan' co-star Alexander Skarsgård i le puʻega ata. O le ofuina o mamanu a Ralph Lauren, Calvin Klein Collection ma isi mea, o le pomu lanu enaena e fai ai se pusa mo lomiga manu i le faʻaaliga iila.

I le talanoa e uiga i le faia o le matafaioi a Jane i le 'The Legend of Tarzan', fai mai Margot, "E leai se auala o le a ou taalo ai i le teine i le mafatia." Ae ina ua uma ona faitau le mau, sa suia lona mafaufau. “Sa na ona lagona lava le mata'utia ma le lapo'a ma le fa'ataulāitu i se isi itu. Ou te lei faia se ata tifaga faapena. O ata tifaga a Harry Potter atonu e matua manaia lava, ae na faia e David Yates i latou i se mea pogisa ma malulu ma moni - faʻatasi ai ma le fanaina i Lonetona, ma o aʻu, i luga o se manaʻoga, faatoa sainia se lisi i se fale iina.

Fa'atatau: O Margot Robbie Fetu i le Oyster, Talanoa i le matafaioi a le 'Suicide Squad'

Margot Robbie - Vogue Magazine - Iuni 2016

O Margot Robbie o lo'o ofuina lona lauulu i galu fememea'i ma se asoa a le Calvin Klein Collection ma se ofu ta'ele o Mikoh.

O Margot Robbie o loʻo faʻatasi ma le Legend of Tarzan co-star Alexander Skarsgård aʻo siʻomia e tamaʻi pusi.

Ata: Vogue/Mert & Marcus

Margot Robbie - 'The Legend of Tarzan' Ata tifaga

I fafo i fale tifaga i le aso 1 o Iulai, 'The Legend of Tarzan' o se tala fou o le uiga iloga na fatuina e Edgar Rice Burroughs i le amataga o le 20th seneturi. O le ata tifaga o Aleksander Skarsgard (Tarzan) ma Margot Robbie (Jane). E faitauina faapea le fuafuaga aloaʻia mo le ata: “Ua tele tausaga talu ona tuua e le tamāloa sa taʻua muamua o Tarzan (Skarsgård) le vaomatua o Aferika mo se olaga mamalu e pei o John Clayton III, Lord Greystoke, ma lana avā pele o Jane (Robbie) i lona itu.”

"O le taimi nei, ua toe valaʻaulia o ia e toe foʻi i Congo e avea o se sui fefaʻatauaʻiga a le Palemene, ma le le iloa o ia o se paʻu i se faʻalavelave mataʻutia o le matapeʻapeʻa ma le tauimasui, na faʻatautaia e le Belgian, Kapeteni Leon Rom (Waltz). Ae o i latou i tua atu o le taupulepulega fasioti tagata latou te le iloa po o le a le mea o le a latou faʻaalia."

Faitau atili