Anne Hathaway ELLE Mekasini Aperila 2017 Ufiufi Pu'ega Ata

Anonim

Anne Hathaway i luga ole Mekasini ELLE Aperila 2017 Faʻavaa

O le tamaitai fai pese o Anne Hathaway e foliga aulelei i le piniki ile Aperila 2017 faavaa ole ELLE Magazine. Na pueina e Terry Tsiolis , o le brunette e faʻaalia lona ata i se ofu Dolce & Gabbana ma tautaliga a David Yurman.

Mo le faʻasalalauga faʻatasi, e faʻaofuina Anne foliga mai le tautotogo aoina na faʻapena e Samira Nasr . I se tasi ata, o le fetu o le 'Ocean's Eight' o loʻo tu i se ofu uliuli ma se sakete mai Louis Vuitton. Ma i le isi, na te ofuina ni taulima feilafi ma se pulou pesipolo '47.

Anne Hathaway - ELLE Magazine - Aperila 2017

O le tamaitai fai pese o Anne Hathaway o lo'o tu i le ofu mafanafana ma le sakete a Louis Vuitton

Anne Hathaway i luga o le tamaʻitaʻi o le 'Ocean's 8'

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Anne e uiga i le galue i le ata o le a oʻo mai 'Ocean's Eight' ma se tamaʻitaʻi taʻitaʻia. "Hollywood e le o se nofoaga o le tutusa. Ou te le fai atu lena mea ma le ita po o le faamasinoga; ose mea moni fa'afuainumera. Ma e ui lava sa ou i ai i ni ata tifaga faʻatamaʻitaʻi, ou te leʻi i ai lava i se ata tifaga faʻapenei. E na'o le fa'ailoaina atu ia te oe o auala e te suia ai oe lava ma le le iloa e fetaui ma nisi fa'aaliga.

“E le sili atu pe sili atu ona leaga,” na ia faamanino mai ai, “pe sa’o pe sese, ae e i ai ni mea patino tou te malamalama ai e uiga i le tasi ma le isi ona o aafiaga tou te tutusa ai…e ono faigofie i alii ona manatu faatauvaa i lena mea. Na o le i ai i luga o se seti lea o aʻu o loʻo i ai lena faigofie o se mea moni lava. Ose fa'amatalaga manaia tele."

E fai e Anne Hathaway taulima Bulgari, taulima Chopard ma le pulou pesipolo '47

Ata: ELLE US/Terry Tsiolis

Faitau atili