Jessica Chastain | WSJ. Mekasini | Fepuari 2018 | Ufiufi Pu'ega ata

Anonim

Jessica Chastain ile WSJ. Mekasini Fepuari 2018 Faʻavaa

O le tamaitai fai pese o Jessica Chastain na maua le faavaa o Fepuari 2018 o le WSJ. Mekasini. Na pueina e Annemarieke Van Drimmelen , o le fetu o le 'Molly's Game' e ofuina se pulou lanu enaena Jacquemus. I totonu o le mekasini, o lo'o fa'afeiloa'i e Jessica teuga fa'alelei ae fa'alelei fa'atasi ai ma 'ie fa'alava. O le 40-tausaga le matua o loʻo tuʻuina i mamanu a Proenza Schouler, Max Mara, Loewe ma sili atu ona faʻapipiʻiina e Ludivine Poiblanc.

Ufiufi Ata: Jessica Chastain mo WSJ. Mekasini Fepuari 2018

O le tamaitai fai pese o Jessica Chastain e ofuina le ofu Proenza Schouler

Jessica Chastain i le Suia o Lona Mafaufau i le Faaipoipoga

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Jessica e uiga i lana faaipoipoga ma le faipisinisi Italia Gian Luca Passi de Preposulo.

“Ou te lei manao lava e faaipoipo,” o lana tala lea. “Ina ua ou feiloai muamua i lo’u toalua, sa ia iloa o le faaipoipoga e le o se mea ou te fiafia i ai,” o le tala lea a Chastain. “Ma ina ua ma faamasani le tasi i le isi, sa suia le manatu o le faaipoipoga ia te au. E i ai nisi o mea e tatau ona faʻamanatuina-ma e aoga lona faʻamanatuina. Ou te fiafia moni lava e faaipoipo. Ou te leʻi mafaufau lava o le a ou faia, ae o se tagata mataʻina lenei, ma o loʻo ou faʻamanatuina ua mafai ona ou faʻasoa loʻu olaga ma ia.

O Jessica Chastain o lo'o tu i le ofutino Max Mara ma le sakete o Niu Ioka ma Brock Collection

Sauni mo lona vavalalata, o Jessica Chastain o loʻo tu i lenei ata uliuli ma paʻepaʻe

O Jessica Chastain o lo'o tu i luga o Loewe ma le sakete

O le tamaitai fai pese o Jessica Chastain e ofuina le peleue Chloe ma le fusipaʻu

Faitau atili