Auburn Hair: Auburn Hair Color Inspiration

Anonim

Auburn lanu lauulu musumusuga

O le a le Lanu o Auburn Hair?

E le o se mea e ofo ai o le lauulu mumu e tu ese mai le motu o tagata, ae o le lauulu lauulu o se isi lanu i totonu o le aiga e tatau foi ona alofagia. Ae o le a tonu le mea e ese ai le auburn mai lou ulu mumu masani? O le lanu mumu lanu enaena lauulu e mafai ona alu mai le bronzy i le sili atu burgundy i le leo. Auburn e mafai ona tupu faanatura (e ui lava e seasea), pe o le mea moni e mafai ona e valiina oe lava.

O le mumu e lauiloa o se lanu faigata e vali lou lauulu ona e faigata ona tausia. O le lanu e sili atu ona mou atu nai lo isi, ma e oʻo lava ia i latou o loʻo iai lauulu faʻaanatura e faʻatauvaʻa laʻititi e ala i le faʻaopopoina o le vali poʻo le faʻailoga. Ae peitaʻi, afai e te suia lau masani e ala i le fufuluina o lou lauulu faʻaitiitia pe nofo i fafo mai le la, e mafai ona e faʻaauau pea le afi afi.

O lenei lanu e tupu foi e lelei atoatoa mo brunettes e manaʻo e faʻaopoopo se vaega i la latou lanu, ae mafai foi ona faʻataʻitaʻiina e tagata uma. I se aotelega, o ona lanu eseese e fetaui ma le tele o lanu paʻu. Mai le pito sili ona sesega i le loloto o le loloto, e mafai ona ofuina e soo se tagata ma tagata uma. Siaki i fetu e sefululua o lo'o tautuaina nisi o musumusuga lalelei tele ma o latou lanu lanu auro i lalo. Ua sauni e alu i le salon?

Ata o Auburn Hair

O le tamaitai fai mafaufau o Amanda Righetti o loʻo faʻaalia se lanu uliuli o lauulu i luga o le kapeta mumu. O le lanu e maua ai le paleni atoatoa i le va o lanu enaena ma mumu.

O le pese pese pop Ashlee Simpson na avea ma ulu mumu mo sina taimi puupuu. O lo'o iai o ia ma lona lauulu enaena.

Na ta'uta'ua le fetu o Mad Men Christina Hendricks i ana loka mumu mumu. O lo'o fa'aalia e le tama'ita'i le laulu lanu mumu i luga o le kapeta mumu.

O Drew Barrymore e lauiloa i le le fefe e sui le lanu o lona lauulu. O iinei, e foliga ofoofogia o ia ma se paolo lanu uliuli.

O Demi Lovato o lo'o fa'aalia le lanu mumu lanu uliuli ma le matagofie ma le umi, galu teine.

O Emma Stone o lo'o fa'aalia le lauulu enaena ma fa'ailoga i se lanu enaena e fa'aalia.

Tagata ta'uta'ua ma Laulu Auburn Pogisa

O le tamaitai fai pese o Julia Roberts e ta'uta'ua mo ona ofu mumu. Fa'ato'a fa'atasi ona mata lanu enaena, e fa'aalia mai i se paolo enaena uliuli.

O le isi tagata fai pese e iai lona lauulu mumu faalenatura, o Julianne Moore, o loʻo faʻaalia se paolo pogisa o le auburn i se faʻasalalauga. Ata: DFree / Shutterstock.com

Ua fa'aalia e Kate Mara lona lauulu enaena fa'anatura ma se si'usi'u fa'asolo fa'apipi'i fa'ailoga i le itu.

E fa'aalia e le ali'i fai pese o Kate Walsh se paolo enaena auburn ma galu fa'afiafia ma fa'ailoga auro.

Kristen Stewart o se isi fetu e foliga mai e mafai ona toso ese soʻo se vali lauulu. O iinei na te fa'aalia ai loka auburn auburn matagofie i se mea na tupu.

Na suia e Scarlett Johansson lona lauulu i se paolo pogisa o le auburn mo lana matafaioi Black Widow i le Avengers franchise. O iinei na te faʻaalia ai loka mumu i se sitaili faʻalelei ma saʻo.

Faitau atili