La'ei La'ei Tau Malili

Anonim

Fafine Ataata i totonu o le Sufu

A o tatou agaʻi atu i masina malulu o le tausaga, ua oʻo i le taimi e vaʻavaʻai ai i faiga masani o le a vaʻaia i tatou i le tautoulu ma le taumalulu faʻapea foʻi ma le tau! O mea taua o la'ei taua a tama'ita'i e taula'i atu i sitaili ma le fa'atinoga o le a fesoasoani e fa'amafanafanaina ai oe MA fa'amautinoa e te fa'amanino lau teuga!

oso i le fiafia

Knitwear e iai se tala fa'asolopito 'ese'ese ma ua mamao fo'i talu ona fa'atūina 'ofu fa'atino na mua'i ofuina e tagata faifaiva e fa'amafanafana ma mago. O lo'o taliaina e le lalolagi fa'ata'ita'iga mo le tusa ma le 100 tausaga, e leai se tasi e mafai ona tete'e atu i se osooso fa'alelei, ma e sau i so'o se foliga ma lapopo'a mai le lapo'a, fa'apa'u, laumei ma i so'o se 'ie ma mamanu mai la'ei masani i le atamai. Aua nei galo: lalaga e aofia ai foʻi cardigans ma ofu osooso e maua mai i lavalava faʻatau atoa!

Jean Genie

O Jeans e masani lava o le mea sili ona aoga o laʻei masani i totonu o tatou laʻei ma avea ma vaega taua o soʻo se ofu. Na afua mai e pei o ofu faigaluega foi - denim ua avea ma toa o laei o le atunuu ma e mafai ona ofuina i soo se mea ma mea uma! O Jeans ua agai i luma ma taimi ma o mai i sitaili maualuga, paʻepaʻe, faʻanoanoa ma masaesae (e taʻu ai ni nai mea!) Faʻaofuina i mulivae ma se fulufulu fulufulu mo se po i luga o le fola siva poʻo se 'au ma se osooso fiafia ma seevae e. kiki i lau o le tautoulu.

Alafu'au Puffer

O peleue puffer sa i ai i le poloka, ae o nei peleue faʻapipiʻiina, o loʻo avea pea ma vaega taua o lavalava i luga o auala ma se ofusa taua o le taumalulu e faʻafeiloaʻi ai i na aso malulu. Tu'u i le su'ega o le taimi, e mafai ona e pu'eina se puffer i se foliga pa'u, susulu maualuga, pe filifili fo'i se fugala'au lolomi e faamanatu atu ai ia te oe e tusa lava po o le a le malulu o le tau - e le o toe umi ae toe oo mai le tautotogo!

Fafine Fa'alelei

Gileti Sili

Bodywarmers, waistcoats, so'o se isi lava mea e te mana'o e fa'aigoaina - o se gilet pe lua o le mea sili lea e alu i ai mo le fa'apipi'iina i masina o le tautoulu ma le taumalulu. O le ofuina o se mea malie ma le fulufulua i luga o le alu i fafo o lona uiga e te le tau mafatia i le igoa o teuga, ma o le tuʻufaʻatasia o se gilet ma ou ofu i aso uma o le a taofia ai le malulu faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoina o se pop o sitaili masani.

ofuvae ma leggings

O Jeans atonu e masani ona tatou alu i ai, ae e aoga le toe mafaufau i o tatou foliga masani ona o ofuvae o loʻo toe foʻi filemu mai, ma o le ofuvae saʻo e mafai ona 'alaga i latou lava. Mai le tama'i papa'a PU susu susu foliga leggings i le puimanava taga pepa lolomi, ofuvae e mafai ona maua le sitaili saini e le o maua e lou ofu, pe o e ofuina se foliga masani e faigaluega pe faʻafefe mo le faaiuga o le vaiaso.

Ofu Flirt

O ofutino sa masani lava a'o le'i amata ona ofuina e tamaitai ni ofuvae! O loʻo avanoa pea i sitaili sili atu (faʻatasi ai ma le mimilo) ma le tele o lanu ma lanu - e pule oe pe filifili se mini, midi poʻo maxi pe atonu e tolu uma! O lomiga Tartan atonu e masani, ae o lenei ie o le a vaʻaia i taimi uma i masina malulu, pe oe faigaluega pe taʻalo. Denim e sau lona lua vavalalata ma faʻatasi ma fusi lalaga, seevae ma se ofu mafanafana - e le mafai ona e sese. E mafai lava ona e faʻaofuina i luga o se laʻititi ma faʻamalosi e ofuina foliga susu PU, lea o le a faʻafefe ai ulu i se po i fafo ma teine.

Faitau atili