Naomi Campbell Town & Country Magazine Mati 2017 Pu'ega ata

Anonim

Naomi Campbell i le Town & Country Magazine Mati 2017 Faʻavaa

Supermodel Naomi Campbell alofagia le faavaa Mati 2017 o le Town & Country Magazine. Na pueina e Max Vadukul , o le aulelei Peretania o loʻo tuʻuina i se ofu talaloa Carolina Herrera ma teuteuga mai Van Cleef & Arpels. I le faʻasalalauga faʻatasi, o loʻo ofuina e Naomi ni ofu sili ona polesi ma matagofie. Stylist Nicoletta Santoro ofu le 46-tausaga stunner i mamanu a Azzedine Alaia, Lanvin, Cartier ma isi.

I lana fa’atalatalanoaga, na talanoa ai Naomi e uiga i le savalia o le malae va’alele i le fasefulu o ona tausaga. “Ou te lagona le popole pe a ou savali i fafo [i luga o le auala]. Na ona ou taumafai lava e fai i lalo i se vaega e tasi ma toe fai i se vaega e tasi,” o le tala lea a Naomi. Sa ia faaauau, “Ou te fiafia i ai, ae ua ou popole. Ae maise nei. O le uiga o la’u tala, ua 46 o’u tausaga, ma o teine nei e 21 pe 18…Ou te le iloa pe tusa o le matua, e tatau, ae ia te a’u e i ai lava se tulaga vaivai iina.”

Fa'atonu: Naomi Campbell Fetu i le Taulaga & Atunu'u Mati 2017 Fa'asalalau Tala

E ofuina e Naomi Campbell le peleue Ralph Lauren Collection, ofu fa'ase'e a Carine Gilson ma mulivae Azzedina Alaia

O loʻo faʻaalia i se ofu Lanvin, o Naomi Campbell o loʻo susulu i le Belperron cuffs ma le taulima Cartier

O le tama'ita'i fa'ata'ita'i o Naomi Campbell o lo'o malolo i le ofu talaloa Carolina Herrera fa'atasi ma mulivae Azzedine Alaia

Faitau atili