Soo Joo Park La'ei Fugalaau Matagofie mo FASHION Magazine

Anonim

Soo Joo Park i FASHION Magazine Aperila 2016 Faʻavaa

O le fa'ata'ita'iga sili a Soo Joo Park na maua le fa'avaa o Aperila 2016 o FASHION Magazine, e foliga fa'afouvale i se peleue pa'u Gucci ma le sakete ua su'iina i fuga. I totonu o le mekasini, e sili atu ona ofuina e Soo Joo fugalaau aʻo faʻaalia ni paʻu ma faʻataʻitaʻiina mea teuteu faʻamalamalama. I nei mea uma, o L'Oreal Paris' uluai failauga Asia-Amerika na faʻaalia lana lanu lanu enaena saini.

I lana tautalaga e uiga i lona laulu, na talanoa ai le Soo Joo i le mekasini e uiga i felafolafoaiga o loo siomia ai ma faapea mai, "O se mataupu taufaasese. Sa i ai sa'u faatalanoaga i se tasi taimi ma sa latou fesili mai ia te au pe aisea na sui ai lo'u lanu o lo'u lauulu...Sa latou manatu ua ou ma e avea ma Asia."

Na tatala foi e Soo Joo le suiga o manatu matagofie i aso nei: "O loo tatou ola i se taimi o le faalauteleina o manatu matagofie, ma fesiligia po o le a le manatu o le matagofie. Ou te vaʻai i suiga o loʻo tupu i oʻu luma, ma ou te viia tagata uma o loʻo tuleia tuaoi.

Soo Joo Park – Fashion Magazine

Ua fa'ata'ita'i e Soo Joo Park se ofu talaloa fugala'au Gucci ma mama Rita Tesolin

O lo'o fa'aalia se pa'u, o Soo Joo o lo'o tu i totonu o se la'ei fugala'au Mikhael Kale fa'atasi ai ma seevae seevae na saunia e Giuseppe Zanotti Design.

Soo Joo Park i tua atu o vaaiga i luga o lana ata faʻavaafu FASHION

Soo Joo Park - DKNY Fall 2016 Runway

FEPUARI 2016: Soo Joo Park e savali i le auala i le DKNY i le tautoulu-taumalulu 2016 faʻaaliga na faʻaalia i le New York Fashion Week. Ata: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

I le faaopoopo atu i lana faavaa FASHION talu ai nei, na savalia ai foi e Soo Joo Park le New York Fashion Week. O le lanu enaena na taia le auala mo le DKNY's tautoulu-taumalulu 2016 faʻaaliga e faʻaalia ai mamanu a Dao-Yi Chow ma Maxwell Osborne. O Soo Joo na foliga mai i le auala ua saunia i se ofu mafanafana, sakete uliuli ma seevae tau.

FEPUARI 2016: Sa savalia e Soo Joo Park le malae i le fa'aaliga a le DKNY i le tautoulu-taumalulu 2016 na fa'aalia i le New York Fashion Week o lo'o ofuina se afu fa'aofuofu. Ata: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Faitau atili