Tulaga sili ona lelei o le tautotogo / tau mafanafana 2016 mai Milan Fashion Week

Anonim

Milan-Fashion-Week-Spring-2016-Trends

I le mae'a ai o Niu Ioka ma Lonetona Fashion Week, Milan Fashion Week na fa'atautaia le lalolagi o teuga i matagi i lenei masina. Mai le vaʻavaʻa vaʻavaʻai i faʻailoga manu feʻai, o le au faʻataʻitaʻiga i le laumua faʻailoga a Italia na latou taliaina tulaga faʻapitoa mo le tautotogo-taumafanafana 2016. Vaʻai i latou uma e fa i lalo.

I le Sami

Max Mara tautotogo-taumafanafana 2016

O le au faʻataʻitaʻiga i Milan Fashion Week na vaʻavaʻai i vaʻavaʻa ma vaʻavaʻa mo le tautotogo 2016 vaitau. Mai fa'ailoga masani a seila e o'o atu i fa'ata'ita'iga o le olaga o le sami, o le a fai la'ei tagata uma mo le ola sami pe a iai se tala a nei tagata faufau e uiga i ai. I Max Mara, o fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i i luga o le malae va'alele fa'atasi ai ma ofutino fa'ata'ita'iina o moli ma va'a.

Emilio Pucci tautotogo-taumafanafana 2016

I le Sami —Emilio Pucci's Massimo Giorgetti na auina atu se aoina na faia mo se "mermaid i le taulaga" faʻamaeʻaina ma 3D ie e faʻaalia ai upega ma iʻa. O ato ua teuteuina i fa'au'u saisai fo'i i se vibe fa'asa'oloto.

Giorgio Armani tautotogo-taumafanafana 2016

I le Sami -Giorgio Armani na faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga faʻatauvaʻa faʻatasi ai ma le faʻamalamalamaina o le lanu ma se paʻu lanu faʻamafanafana mo lana tautotogo 2016.

DSquared2 tautotogo-taumafanafana 2016

I le Sami -I le DSquared2, na fa'aofuina e Dean ma Dan Caten a la'ua tama'ita'i motu i sitaili fa'asao e aofia ai sitaili scuba vavae ese i le neoprene mo foliga sili o le pepe vai.

Tatau e le'i faamoemoeina

Prada tautotogo-taumafanafana 2016

Niu Ioka Fashion Week atonu na aumaia ia i matou le tele o lomitusi, ae i Milan, na faia e le au mamanu a latou lava taamilosaga tulaga ese i luga o le masani. Mai sequins i metallics i fringe, taʻavale o loʻo i totonu mo le tautotogo 2016. I Prada, taʻavale na ave i luga o le tele o faʻaputuga faʻaosofia faʻatasi ma silhouettes pusa ma paʻi susulu.

Gucci tautotogo-taumafanafana 2016

Tatau e le'i faamoemoeina -O Stripes o se mea e seasea vaʻaia i le tautotogo a Alessandro Michele 2016 faʻaalia mo Gucci ae ina ua faʻaalia, e lapopoa ma faʻamalosi pe faʻafefeteina foi mo se aafiaga trippy.

Moschino tautotogo-taumafanafana 2016

Tatau e le'i faamoemoeina —Moschino's Jeremy Scott na taliaina le lanu ma se aoina na musuia e faʻailoga faʻaeteete ma nofoaga faufale. Faatasi ai ma lenei autu i le mafaufau, moli ma samasama sa i ai se taimi taua i luga o le auala. O la'ei i le lane na fa'aalia ai se fa'atama'ita'i ae e le'i fa'amoemoeina le faiga.

Alberta Ferretti tautotogo-taumafanafana 2016

Fa'ailoga Fa'afuase'i —Alberta Ferretti's bohemian glam collection na aofia ai lana lava fa'asologa o ta'aloga i lanu fa'anatura mo se va'aiga fa'atauva'a ae fa'alelei.

Faitau atili