Amber Heard Stars i le ELLE, Talanoa o le a tuu i totonu o se "Pusa Barbie"

Anonim

O lo'o ofuina e Amber Heard se su'ega ta'ele mo ELLE's July 2015 cover

O le tamaitai fai pese o Amber Heard e foliga paʻepaʻe vevela ile Iulai 2015 faʻavaa o ELLE, ofuina se peleue Ralph Lauren ma Thapelo Paris ofu aau faʻaalia lona peʻa. O le faletua o Johnny Depp, ma le sa avea muamua ma faʻataʻitaʻiga Guess, na tuʻuina atu mo Liz Collins i se ata matagofie na te faʻataʻitaʻiina ai fulufulu ma ofu talaloa. I lana faatalanoaga, na ia tatalaina ai e uiga i le olaga faaipoipo, matafaioi a tamaitai i Hollywood ma isi mea.

Amber i luga o le matelaina o matafaioi a tamaitai i Hollywood:

"Ou te mauaina se faaputuga o tusitusiga, pei o, faatasi i le masina, ma o le tele o taimi, e te maua ai nei teine faʻapipiʻi o loʻo i ai iina e tuʻuina atu se paʻu mo le tama tane. O lea matou te iloa ai e malie o ia ona e ogaoga o ia ma e ita ia te ia. Matou te iloa e malosi o ia ona e manaʻomia e ia se faʻaola. O le mea moni o lana galuega o le faʻamaonia lea o uiga o le tatou toa poʻo le tama. O le uiga o laʻu tala o loʻo matou taumafai e faʻataʻitaʻi le olaga, ma e foliga mai ia te aʻu o se faʻavauvau faʻanoanoa tele o lo matou le fatufatuaʻi ma le le fiafia i le atinaʻeina o ata o le olaga fafine.

E susulu amber i le ofu uliuli Atluzarra

Amber i le fiu e tuu i totonu o le "pusa Barbie":

"Ou te lagona e pei o loʻo ou tau i taimi uma i loʻu fafo, poʻo lenei faʻaaliga fafo o aʻu lava ona o ou foliga pe atonu foi ona o ai ma aʻu."

Amber i le olaga talu ona faaipoipo i lana tane, o Johnny Depp:

“E leai se mea o se suiga tele. Ua leva ona matou faʻatasi i le taimi nei, o lea o se faiga faʻapitoa. E i ai lo'u agaga tuto'atasi malosi."

Amber fa'atusa se ofu Celine

O le faletua o Johnny Depp o loʻo ofuina se peleue fulufulu Dries Van Noten

Faitau atili