Ua Su'e e Priyanka Chopra le Glam Factor mo mea taugata fa'aonaponei

Anonim

Priyanka Chopra i luga ole Modern Luxury Me 2017 Cover

O le tamaitai fai pese o Priyanka Chopra na maua le faʻasalalauga o Me 2017 o Modern Luxury Magazine. Na pueina e Andrew Failauga , o le fetu o le 'Baywatch' e ofuina se ofu Gucci ma fulufulu. Ma i luga o le isi faʻavaa, e susulu Priyanka i se ofutino samasama Chloe ma le sakete faʻatasi ma le faʻafefe fiafia. Stylist Cristina Ehrlich la'ei le brunette stunner i mamanu a Louis Vuitton, Elizabeth Kennedy, Bulgari ma isi.

Pu'ega Ufiufi: Fetu Priyanka Chopra i Faiga Fa'aonaponei Me 2017

O le tamaitai fai pese o Priyanka Chopra e ofuina le ofutino Chloe i fafo o le tauau ma le faʻapipiʻiina

I lana faʻatalanoaga, na talanoa ai Priyanka e uiga i le taʻalo leaga o Vitoria i le toe amataina o le 'Baywatch'. “Ina ua amata ona ma talanoa ma Setu [Gordon], sa ma fatuina [Victoria] o lenei tagata leaga tausaafia, leaga, leaga. E leai sona salamo i soo se mea na te faia i le olaga, ma sa ou manatu o se mea manaia tele lena e taalo ai.”

Na ia faaauau, "Baywatch e masani lava e uiga i teine lalelei ma e uiga i le tamoʻe lemu, ae ou te fiafia i le mea moni e tele naua mea i le tagata ou te faia."

Priyanka Chopra malolo i le ofu Bottega Veneta ma le mama Bulgari

Pu'eina i le uliuli ma le paepae, Priyanka Chopra ofuina Chloe pito i luga ma sakete

O lo'o ofuina le uliuli ma le pa'epa'e, o Priyanka Chopra o lo'o tu i totonu o Louis Vuitton o lo'o su'iina ofu uumi ma Jennifer Fisher cuffs.

O le ofu lanumoana, o Priyanka Chopra e ofuina le ofu talaloa o Elizabeth Kennedy

Faitau atili