Jessica Alba Cosmopolitan Magazine Mati 2016 Pu'ega ata

Anonim

Jessica Alba i luga ole Cosmopolitan Magazine Mati 2016 faavaa

O Jessica Alba e foliga mumu-vevela i luga o Mati 2016 faavaa o le Cosmopolitan Magazine, ofuina se peleue mumu, ofuvae ma le pito i luga. Na pueina e Tesh, o le tamaitai fai ata tifaga na liliu i le kamupani Honest mogul e foliga foliga masani ae na te pule i le ofuina o peleue ma ofu.

Jessica Alba - Cosmopolitan Magazine Mati 2016

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Jessica e uiga i le le avea ma tamaitai i lona talavou. "O le tele o loʻu olaga, na ou iloa atili ai i loʻu itu tama tane. O aʻu o se tagata faʻamalosi ma sili ona mataʻutia i le amataga o oʻu 20s - e oʻo lava i le ogatotonu o le 20s. Sa ou maua le susu a o ou laitiiti … ma sa ou faapea, O le a la'u mea e fai? … E le'i avea lava a'u ma teine na latou maketiina. Sa ou lagona lava le ita, e pei o se tagata pepelo. Na ou aʻoaʻoina le auala e faʻalelei ai ma le fafine mulimuli ane i le olaga."

Sa ia fa'ailoa fo'i le lu'iina o ali'i i le lalolagi fa'apisinisi. "O aʻu o loʻo i ai i le lalolagi o tagata i pisinisi. Ae ou te iloa le mea e mananao ai tamaitai—e le mananao [alii] … Soo se taimi lava e fesiligia ai a’u e [alii paaga] i sauniga, ou te faapea lava, ‘Alu i le fale e fesili i lou toalua. O se talanoaga le aoga lea. Alu i le fale ma talanoa ia te ia.’ A o ma talanoa e uiga i mamanu o afifi, sa ou faapea, ‘O e aumai moni mai ia te au ni faamatalaga i le afifiina mo le tausiga o tamaitai? Ou te matua le mafai lava ona faatasi ma oe.'”

O Jessica Alba o loʻo faʻaalia i luga o le paʻu Mugler, peleue ma le ofuvae

O Jessica Alba e ataata uma i se ofu paepae

Jessica Alba - O ai e la'ei x Fa'alauiloa Fa'atatau

IANUARI 28th: Ua auai Jessica Alba i le Target x Who What Wear of clothing launch i Niu Ioka. Ata: Target

I le aso 28 o Ianuari, na alu ese ai Jessica e auai i le faʻalauiloaina o Niu Ioka o le Who What Wear's clothing collaboration with Target. Sa ofuina e Jessica se la'ei fugala'au midi, ofutino mitiafu ma se peleue pa'u mai le aoina i le mea na tupu.

IANUARI 28th: Ua auai Jessica Alba i le Target x Who What Wear of clothing launch i Niu Ioka. Ata: Target

O Jessica Alba foi talu ai nei na tulaueleele i le Fepuari 2016 faavaa o Vogue Ausetalia. O lana ulua'i fa'aaliga Vogue. O le tamaitai fai pese na ofuina se ofu paʻepaʻe Calvin Klein Collection ma le pito i luga i le ata o Patrick Demarchelier tioata.

Jessica Alba i le Vogue Ausetalia Fepuari 2016 faavaa

Faitau atili