O Eva Longoria na fa'amatagofie i Sitaili I tafatafa o Ta'ele'ele mo le Ocean Drive

Anonim

Eva Longoria i luga ole Ocean Drive Novema 2016 Fa'avaa

Fa'ata'ita'i Eva Longoria maua lona latalata i le Novema 2016 faavaa o le Ocean Drive Magazine. Na pueina e James White , E ofuina e Eva mea teuteu feʻilafi ma se mata faʻafefeteina ma laugutu mumu tuʻufaʻatasia. I le faʻasalalauga faʻatasi, o Eva o loʻo tu i tafatafa o le vaitaele i nisi o foliga sili ona manaia o le vaitau. Stylist Ema Trask e taula'i atu i le fefiloi o su'i fe'ilafi, fa'ai'u mālū ma fa'ata'ita'i o le tino. E fiafia Eva i mamanu a DSquared2, Roberto Cavalli, Norma Kamali ma isi mea. / Laulu saunia e Robert Vetica, Makeup saunia e Elan Bongiorno

Fa'atatau: Eva Longoria Nonoa le Nonoa i Victoria Beckham

Eva Longoria Fetu ile Ocean Drive Novema 2016 Ufiufi Fanau

O lo'o tu i tafatafa o le vaita'ele, o Eva Longoria o lo'o iila i le lanu mumu Norma Kamali ofutino

Eva Longoria i luga ole Sosaiete Fa'aituaiga Itupa

"E i ai le mafuaaga e leʻi i ai se matou peresitene tamaitai i lo matou talafaasolopito," o le tala lea a Eva Longoria. "O loʻo i ai le faʻaituau o itupa i faiga faʻapolokiki, i totonu o fale faigaluega, ma totonu o sosaiete - ma o le fai atu e leai se mea valea tele. E leai soʻu faʻafitauli e taʻu atu i tagata pe o iai se mea e le o saʻo, poʻo le faʻasaʻoina o vasega - ae tatau ona faia i le auala saʻo. Ou te felagolagomaʻi, faʻaaloalo, ma faʻamaoni tele. Ona o aʻu o se tamaʻitaʻi pule e le faʻapea e tatau ona avea aʻu ma pusi. I loʻu ulu, sa masani lava aʻu o se faatonu ma se gaosiga - o loʻu natura le pule.

O Eva Longoria o loʻo tuʻuina i totonu o Roberto Cavalli suede ofutino, Fleur du Mal bodysuit ma The Limited sakete.

I le fa'amatagofieina o se vae, o Eva Longoria o lo'o ofuina se'i'ofu DSquared2 teuteu ma le asoa Baccarat.

I'iila i pito ma pulu, Eva Longoria pose i le ofu talaloa Jonathan Simkhai

A'o savali, Eva Longoria o lo'o ofuina le peleue fa'alava Missoni fa'atasi ma le 'au'au Kopper & Zink ma seevae fa'avae Le Silla.

Faitau atili