Ua Ufiufi e Eva Mendes le Flare, Fai mai Ua Fa'anoanoa i le Fa'aofuina o Ofu Fa'aaliga

Anonim

eva-mendes-flare1

Eva i le Flare –Fa'ata'ita'i Eva Mendes alofagia le faavaa o Me o le FLARE Magazine. O le pomu lanu mumu o lo'o fa'atusa mo Guy Aorch i le pu'ega ata lea na te ta'alo ai i lona itu aiga i foliga fa'atama'ita'i fa'atusa e Hayley Atkin. I totonu o le mekasini, na tatala ai e Eva e uiga i lona sitaili faanoanoaga, o le a le manatu o lona tina i ona ofu ma galulue ma Miuccia Prada. Va'ai nisi ata ma upusii mai le ata ile FLARE.com.

I luga o laei faʻaalia na te faʻanoanoa ai:

"E le faapea ou te tetee i ofu e mafaufau i le tino: Sa ou ofuina i luga o le kapeta mumu pe fafo, ae pe a ou pueina i totonu, ou te faanoanoa lava. Mo aʻu, o le auala faigofie lava i fafo. A ou ofuina se mea e sili atu ona iloagofie, ou te manatu, Oi, talofa, sa tatau ona sili atu lo'u fatufatua'i.”

eva-mendes-flare2

I luga o le kapeta mumu faitioga a lona tina:

“E masani ona imeli lona tina i lana tama teine e faitio i ona ofu kapeta mumu, ua faaulutalaina “Tina Iloiloga.” “E masani lava o ia i tupe. Afai e le fiafia o ia i se mea, e masani lava ona ou iloa pe aisea: e lei lelei ona pueina ata pe foliga ese foi i le puimanava.”

eva-mendes-flare3

I le galulue ai ma Miuccia Prada i lona ofu muamua o ata tifaga:

“Ms. Sa manaʻo Prada i laʻu manatu. O le ofu na lagona e pei o se tama'ita'i. Na matou maua mai se mea e sili ona suamalie, faigofie ma matagofie, felanulanuai ma faigofie.

eva-mendes-flare4

Ata fa'aaloaloga a Flare/Guy Aroch

Faitau atili