Kerry Washington Poses i Poles Looks mo The Edit

Anonim

Kerry Washington on The Edit Me 11, 2017 Fa'avaa

O le tamaitai fai pese o Kerry Washington o loʻo tu i le lanu mumu i le Me 11th, 2017 faʻavaa o The Edit from Net-a-Porter . Na pueina e Kerry Hallihan (Angela De Bona Agency), o le fetu 'Scandal' o loʻo ofuina se ofu faʻafefeteina na mamanuina e Magda Butrym. Mo le fa'asalalau fa'atasi, o Kerry o lo'o fa'afeiloa'i foliga mata'utia ma ata fa'aiila mai fa'aputuga fou. Stylist Tracy Taylor ofu le 40-tausaga le matua i mamanu mai le fiafia o Isabel Marant, Rosie Assoulin ma Beaufille. / Laulu saunia e Takisha Sturdivant, Teuga na saunia e Carola Gonzales, Manicure saunia e April Foreman, Faiga faʻapipiʻi e Cecilla Dolcetto Lara Ramirez

Ufiufi Puti: Kerry Washington saunia e Kerry Hallihan i le Fa'atonu Me 2017

Na pueina e Kerry Hallihan, o Kerry Washington o loʻo tu i luga o Johanna Ortiz i luga o le tauau.

Kerry Washington i Shonda Rhimes

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Kerry e uiga i le 'Scandal' showrunner Shonda Rhimes ma le auala na ia musuia ai o ia. “O lo’o maua e Shonda a’u-le-iloa-pe fia-pe le tele o fa’aaliga i le taimi nei, fa’atasi ai ma tamaiti e to’atolu, ma e na’o le tau lava o ia,” o le tala lea a Uosigitone. "Po o le a lava le pisi ou te lagona, e lagona e Shonda le pisi, o lea o le a ou alu atu ai i le mea na tupu. Sa avea o ia ma fa'ata'ita'iga moni. I le vaʻai atu i le nuʻu na ia faia ma le faʻatinoina o galuega - ou te lagona e tatau ona sili atu lenei mea i le lalolagi."

O le tamaitai fai pese o Kerry Washington o loʻo tu i le ofu Goen J ma seevae Isabel Marant

O lo'o fa'aofuina Kerry Washington e leai ni seevae, o lo'o ofuina Beaufille pito i luga ma sakete

O Kerry Washington e ofuina le ofutino Carmen Mati ma tautaliga Sophie Buhai

E leai se lima, o Kerry Washington e ofuina le ofu Isa Arfen

O le fa'aalia o se ata, na ofuina e Kerry Washington le suti fa'akomepiuta lolomi a Rosie Assoulin ma tautaliga Sophie Buhai.

Faitau atili