Ua Maua e le Emepaea Fa'atauga a Cristiano Ronaldo Ni Tauvaga Manaia

Anonim

Georgina Rodriguez Venise Film Festival Ofu Black

O le tele o tagata taaalo soka e le ta'uta'ua mo a latou faiga masani. Ae o Cristiano Ronaldo e le o se tagata sikoa pei o le tele. I le tele o manatu o se tasi o tagata sili i taimi uma i luga o le pitch, ua faʻaalia foi e Ronaldo o ia lava o loʻo i ai se aofaʻiga o foliga masani.

E leai se mea e sili atu ona vaʻaia nai lo lana faleoloa CR7. O le CR7 na amata ile 2006 ma ua fa'atagaina le tagata sikoa e fa'apipi'i fa'atasi lana lava ofu, totini, ofutino fa'apitoa ma e o'o lava i lona lava manogi. O nei mea uma na maua ai e Ronaldo le tele o mea e tulimatai i ai i lana matata soka.

Ae ui i lea, e foliga mai e oo lava i le uo teine a Ronaldo, Georgina Rodriguez e naunau e amata lana lava atinaʻe faʻataʻitaʻiga - OM e G. O le faʻasalalauga na faia i le faaiuga o Ianuari ina ua taʻu atu e Rodriguez ia te ia 23 miliona Instagram mulimuli o le a ia faʻalauiloaina lana lava faʻailoga.

O Rodriguez o se faʻataʻitaʻiga Sipaniolo-Atenitina na avea ma paaga a Ronaldo mo le fa tausaga talu ai. O le 27-tausaga le matua e leʻi faʻaalia poʻo a ituaiga o oloa o le a gaosia e le OM e G. Na o le pau lava le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu o ni ata se lua o loʻo faʻaalia ai Rodriguez o loʻo ofuina se suʻega lanu lanu i luga o lana Instagram channel. O le mea e malie ai, o ata e foliga mai o loʻo faʻaalia ai Turin i tua - o le nuʻu o le 'au a Ronaldo i le taimi nei - Juventus.

O Rodriguez ua leva ona i ai se talaaga i le lalolagi faʻataʻitaʻiga e pei ona galue muamua i se faleoloa Gucci i Madrid. O le mea moni, o le mea moni lava i totonu o lenei faleoloa masani lea na feiloai muamua ai Rodriguez ma Ronaldo.

I lena taimi, sa taalo Ronaldo mo Real Madrid. Ae na ia maofa i le lalolagi taʻaloga ina ua ia tuua le au lakapi faaSipaniolo e auai i le Italia Italia Juventus i le taumafanafana o le 2018. E le gata o lenei fesiitaiga na i ai se aafiaga tele i le soka, ae sa i ai se aoga tele mo lona ituaiga lavalava. E mafua ona o lana CR7 laʻei totonu o loʻo i ai le faʻateleina o le faʻatauga ina ua maeʻa le siitia atu i Italia.

Georgina Rodriguez Sanremo Musika Festival

Ua sainia e Ronaldo le tele o tau-tupe lagolago lagolago i lona taimi. O ia o se tasi o tagata lauiloa a Nike na ofuina lana lava CR7 lomiga faʻapitoa Nike Mercurial Vapor seevae lakapi talu mai le 2012. Ae o lana filifiliga e faʻavae lana lava malo faʻailoga e foliga mai o se gaioiga poto.

O le fetu lakapi o le tagata taalo lona lua sili ona totogi i le lalolagi ma se tupe maua faaletausaga e sili atu i le £ 80 miliona. O le mea moni o Ronaldo e sili atu i le 450 miliona tagata mulimuli i luga o faʻasalalauga faʻaagafesootai ua faʻateleina ai foi lona faʻaputugatupe.

O nei mea uma e mafua mai i le mea moni o loʻo i ai pea se numera tele o tagata taʻaloga taʻaloga o le a o atu i lenei lisi o PayPal betting sites e peti ia Ronaldo e faʻaauauina ana taʻaloga mataʻina ausia. Faatasi ai ma faailoga e lima o le Ballon D'or, 31 manumalo tele na manumalo, ma le numera sili o sikoa Champions League, e itiiti lava se masalosalo i le mataʻina o le taʻaloga a Ronaldo.

Ae i le 36-tausaga le matua, e toʻatele o loʻo faʻamoemoe e tautau vave e Ronaldo ona seevae soka. E ui na taʻua muamua e le fetu e mafai ona ia faʻaauau ona taʻalo i le 40 o ona tausaga, ae o loʻo faʻamoemoe lautele e tatau ona ia sailia se isi mea e fai i lona taimi lata mai. O le mea sili e ono taulaʻi i ai Ronaldo o le a avea ma ana igoa faʻailoga.

Cristiano Ronaldo tamoe soka

O le CR7 na faʻalauiloaina e avea ma faʻasalalauga e tasi i le motu Potukale o Madeira i le 2006. Na tatalaina le faleoloa lona lua i le 2008. Na maua e Ronaldo le fesoasoani mai le au gaosi ie Tenimaka JBS faʻapea foʻi ma le faʻailoga o Richard Chai i le atinaʻeina o le CR7. O Chai na mamanuina muamua mo le Marc e Marc Jacobs laina ma o loʻo faia nei lavalava mo lana lava faʻailoga faʻailoga a Niu Ioka.

O le CR7 webshop o loʻo faʻalauiloaina le mea moni e faapea o le faʻailoga matagofie o le 'mea uma e uiga i le fiafia aʻo tuʻuina atu' ma le 'aʻoaʻia, ae aua nei galo e malolo'. Ole fa'asologa o la'ei e fa'amoemoe e aumai ai se mimilo malie ma fa'amalie ile faiga masani. Faatasi ai ma se vaaiga faʻaonaponei, ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o autu i le taulaga ma le taulaga tele, o se tasi lea o faʻalavelave faʻapitoa e sili atu ona manuia a se tagata sikolasipi. O autu lanu autu o le CR7 o le paʻepaʻe, uliuli ma le neivi e mafai ona faʻaalia se faatosinaga a le kalapu a Ronaldo Juventus, ae o le faʻailoga o loʻo faʻaalia ai le lanu mumu ma le lanumeamata e faʻaalia ai le malosi o le malosi o Potukale.

Na fesoasoani uma ia Ronald e maua ai se tamaoaiga patino e lipotia mai e sili atu i le £ 300 miliona. Fa'afetai i le tele o lona tomai tau ta'aloga ma le manuia o pisinisi, o le 36 tausaga o lo'o fa'atulaga mo se lumana'i manuia pe a uma le lakapi. Fa'atasi ai ma le isi afa o lo'o fa'atūina nei lana lava malo fa'alavalava, e foliga mai o lo'o i ai se ulugali'i malosi fou i le lalolagi o fa'ailoga.

Faitau atili