Burberry, Tom Ford Tu'usa'o atu i Fa'atauga Fa'atau

Anonim

O se fa'ata'ita'iga o lo'o savali i luga o le auala i le fa'aaliga a Burberry i le tautotogo-taumafanafana 2016 na fa'aalia i le London Fashion Week

Faatasi ai ma faʻaaliga e masani ona faʻaalia toeitiiti atoa le afa tausaga aʻo leʻi oʻo atu lavalava i faleoloa, o faʻataʻitaʻiga Burberry ma Tom Ford o loʻo faʻalavelaveina le kalena o le vaiaso o faʻataʻitaʻiga e ala i le fesuiaʻi i le aoina saʻo-i-tagata faʻatau. Na faʻasoa muamua e le WWD le tala fou o le kalena a Burberry i le vaveao nei. O faʻailoga e lua ua lauiloa mo le muamua atu i le faʻailoga pe a oʻo mai i le maketiina. I le tausaga na teʻa nei, na faia ai e Burberry se faʻasalalauga Snapchat lea na puʻeina ola i luga o le faʻasalalauga lautele. Na faʻaalia foi e Tom Ford lana aoina o le tautotogo 2016 i se ata vitio faʻatonu Nick Knight ma Lady Gaga nai lo le faʻaalia o se auala masani.

Na faia e Burberry se faʻasalalauga Snapchat na puʻeina ola i luga o le upega tafaʻilagi faʻasalalau ia Oketopa o le tausaga talu ai

O le a fa'amisi e Burberry lana fa'aaliga masani a London Fashion Week ia Fepuari e fa'aalia ai ofu tama'ita'i ma tane fa'atasi ma se fa'aputuga e leai se vaitau ia Setema. Mulimuli ane, ua fuafua Burberry e faʻaalia ni aoina se lua i le tausaga. E uiga i le suiga, fai mai le pule sili o le foafoaga ma le pule sili o Burberry Christopher Bailey, "O matou o se kamupani i le lalolagi atoa. A matou faʻasalalau lena faʻaaliga, matou te le na o le faʻasalalau atu i tagata o loʻo nonofo i tau o le tautotogo-taumafanafana; matou te faia mo tau eseese uma. O lea ou te masalo o loʻo matou taumafai e vaʻavaʻai faʻamalosi ma faʻapitoa i lenei mea.

Faia Tom Ford. Ata: Helga Esteb / Shutterstock.com

Na faʻaalia foi e Tom Ford le talafou o le a ia faʻauluina lana faʻaaliga 2016 pa'ū ia Setema nai lo Fepuari 18th e pei ona fuafuaina muamua. "I totonu o se lalolagi ua faʻateleina vave, o le auala o loʻo iai nei e faʻaalia ai se faʻaputuga i le fa masina aʻo leʻi avanoa mo tagata faʻatau o se manatu tuai ma o se mea e le toe talafeagai," o le tala lea a Ford i se faʻamatalaga i le WWD. "Ua matou ola ma se kalena faʻailoga ma faiga mai se isi vaitau."

Faitau atili