Ata o Kimye's Vogue Shoot, Anna Wintour i luga ole Fa'ai'uga Fa'ai'uga

Anonim

kimye-vogue-shoot1

Ata fa'aaloaloga a Vogue/Annie Leibovitz

Talu mai le faʻavaa na faʻaalia i le Aso Faraile, ua faʻafefe le initaneti e uiga i le Kimye's Vogue cover (silasila i le matou faʻavasegaga o tali e sefulu). Ma o lenei, ua faʻasalalau e le mekasini faʻailoga ata mai le faʻasalalauga autu na pueina e Annie Leibovitz i luga o le Vogue.com. O Kim Kardashian ma Kanye West o le ata o le fiafia faatasi ma le la tama teine i North West i le tala. I le faaopoopo atu i ata, o le tusi a le faatonu a Anna Wintour na faʻaalia e le US Weekly o loʻo faʻamatalaina ai le faʻaiʻuga feteʻenaʻi e tuʻu le rapper ma le fetu televise i luga o le faʻalapotopotoga a Amerika.

"O se vaega o le fiafia o le faʻasaʻoina o Vogue, o se tasi o loʻo taoto i se tu masani umi o lenei mekasini, o le mafai lea ona faʻaalia i latou o loʻo faʻamatalaina le aganuu i soʻo se taimi, o loʻo faʻaosofia mea, o lo latou i ai i le lalolagi e foliga mai e foliga mai. ma aafia ai le auala tatou te vaai ai i ai,” o le tusi lea a Wintour. "Ou te manatu e mafai ona tatou malilie uma i le mea moni o lena matafaioi o loʻo faia nei e Kim ma Kanye i se T."

kimye-vogue-shoot2

Ata fa'aaloaloga a Vogue/Annie Leibovitz

Ua teena foi e Wintour tala na ole atu Kanye i sisifo mo se ufiufi Vogue. “Ae o le faavaa, o lo’u manatu e manaia ma ootia, ma o le mea lea, e tatau ona ou faaopoopo atu, o lo tatou manatu atoa lava e fai; atonu na e faitau na aioi mai Kanye ia te au e tuu lana uo i luga o le faavaa a Vogue. E leai se mea na ia faia,” o lana tala lea. "O le faitatala atonu e sili atu le faitau, ae o le mea moni faigofie o le mataupu e le saʻo."

Kim Kardashian & Kanye i sisifo i le Vogue's Aperila 2014 Lomiga / Fa'aaloaloga a Vogue, Annie Leibovitz

Faitau atili