Fai mai Paris Jackson mo Hedi Slimane i le Teen Vogue

Anonim

Paris Jackson i luga ole Teen Vogue Volume #2, Fa'asalalauga Musika 2017 Fa'avaa

Ua toe fo'i mai Paris Jackson i le va'aiga a'o ia fa'asalalauina le Volume II, Musika lomiga a Teen Vogue. Na pueina e Hedi Slimane , o le afafine o Michael Jackson e latalata mai i se ata uliuli ma paepae. I totonu o le mekasini, o Paris e ofuina sitaili tuai e aofia ai se peleue denim, ofu talaloa fulufulu ma ofu lolomi fugalaʻau faʻapena e Sara Moonves.

Fa'atatau: Ua Avea e Paris Jackson le malamalama mo Vanity Fair Spread

Pu'aiga Ufiufi: Fetu o Paris Jackson i le Teen Vogue Volume #2, Fa'amatalaga Musika 2017.

Pu'eina ata i le uliuli ma le pa'epa'e, Paris Jackson ofuina se peleue denim

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Paris Jackson e uiga i lona sootaga i musika. “O musika o la'u fa'aaliga numera tasi e sili ona ou fiafia i ai; na ou maua ai i taimi sili ona faigata ma taimi sili ona lelei. Ua ou maua ai le mafanafana pe a na o aʻu ma ua atili ai ona ou fiafia pe a ou faatasitasi. O musika o mea uma ia ia te au.”

Na ia faaauau, "O loo ou pipii pea i le faalogologo i tala masani: Beatles, Fleetwood Mac, Creedence Clearwater Revival, Rolling Stones. Ae talu ai nei, na ou faia ai se manatu fou mo le lipine Hamilton ina ua uma ona ou vaai i le NYC i le lua vaiaso talu ai. O se tasi lea o faafiafiaga sili ona maoae ua ou vaai i ai.”

Fai mai Paris Jackson i le ofutino fulufulu, mitiafu Blondie ma le jeans

O le afafine o Michael Jackson, o Paris Jackson, o loʻo tu i le ofu tuai o le Biba ma lomitusi fugalaau

Faitau atili