O fea e maua ai e le au faumea faumea ni puna mo musumusuga?

Anonim

Ata: Pixabay

E malie uma ma taʻaloga pe a e manaʻomia se manatu faʻavae pe lua - taumafai e fai i taimi uma, i le aso atoa, i aso uma. Mafaufau i ai, so'o se galuega foafoa o se fa'alavelave (e aofia ai le tusitusi - e masani ona filifili tamaiti a'oga e fa'atau se pepa fa'aupuga nai lo le tusia ona o le leai o ni musumusuga) o le tulituliloaina o le muse ma taumafai e fa'atumauina mo se taimi umi.

E le o se tuusaunoaga le au fai ata. O latou aso uma e tuuto atu i le fatufatuaʻi, sailia o faiga fou, ma le faʻatinoina o manatu sili ona valea i le olaga.

O fea latou te maua ai a latou musumusuga? Ia, o loʻo i ai ni nai faʻapogai, e aofia ai mea e le masani ai.

O Auala

O teuga e masani ona fanau mai i faiga fa'alelei po'o le leai o ni auala. E faigata ona taʻu atu po o ai na muamua - o le mamanu poʻo le tagata faʻatau - na filifili e tuʻufaʻatasia mea e leʻi tuʻufaʻatasia muamua. Jeans ma lane, fulufulu ma lanu valea, seevae mamafa ma ofu mafanafana - o na tuʻufaʻatasiga uma na faʻaalia i le taimi ma le faʻataʻitaʻiga.

Va'ai i le fiafia fa'aonaponei i ie masaesae ma lavalava masaesae. O fea e te manatu na sau ai? Ou te mate, o se tasi o le au fai ata sa savali i luga o se auala pisi i Niu Ioka ma masalo na filifili e faʻaaoga i le isi faʻaputuga ona o le leai o sona manatu ma sa le fiafia. Ae peitai, o le taunuuga, na sili atu i mea uma na faamoemoeina.

Ata: Pixabay

Ofu Fa'aleaganu'u

E i ai nofoaga o loʻo faʻaaogaina pea lavalava masani, pei o Initia. I totonu o ia atunuʻu, o le faʻaaogaina o latou i faʻaputuga faʻapitoa o se filifiliga manino. Peitaʻi, i isi atunuu, ua leva ona lē toe ofuina e tagata ni ofu masani. I lenei tulaga, o le sailia o se mea musuia i laei masani e le o se auala manino e uia. E le gata i lea, i totonu o atunuu faʻaonaponei o loʻo tuʻufaʻatasia elemene faʻaleaganuʻu i faʻaputuga faʻaonaponei e manaʻomia ai le tele o taumafaiga ma le fatufatuaʻi.

natura

Atonu e faigata ona mafaufau i se tasi e sau ma se mamanu o laei e ala i le na o le tilotilo i le goto o le la po o se laina laau, ae o le natura o se puna sili lea o musumusuga. Aemaise lava, e tuʻuina atu ai le tele o filifiliga o lanu i tuʻufaʻatasiga e te leʻi mafaufauina. O le a fa'avalevalea le au faufale e le fa'aaogaina - ma o lea ua latou fa'aaogaina tele.

Ata: Pixabay

Aganuu

Na e mafaufau ea pe aisea e lauiloa tele ai faʻamaʻi Iapani i faʻaputuga? E mafua ona o tagata mamanu e musuia e le aganuʻu Iapani lautele. E manaia tele, e le mafai ona e finau i lena mea. O tifiga, o mamanu, o lanu, o lauulu e matua ese lava mai mea o loʻo ia i tatou iinei i le lalolagi i sisifo o le faʻaosoosoga e sili atu le savali. O le siosiomaga atoa e faʻafefe mo se tagata i sisifo.

Fa'ataina

Atonu o le a ou alu i nofoaga valea i le taimi nei, ae o nisi o vaaiga faufale e matua matagofie lava e mafai ona faigofie ona faaosofia ai ni nai mea o lavalava poʻo se tuufaatasiga o lanu. Leai, e le o fa'atatau i le fa'aputuga o le haute couture ua fa'atulagaina mo na'o fa'asalalauga. O le faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga mamalu ma o nisi taimi e ofoina atu ai laina aulelei ma ata malulu e tipi mo catwalks.

O le manatu, o puna o musumusuga e masani lava o loʻo siomia ai oe, ma e iloa lelei e le au fai ata. O le isi taimi e te vaʻai ai i se faʻaputuga mataʻina, taumafai e mate le mea na faʻaosofia ai le mamanu. Ou te mate o se mea mai le lisi o loʻo i luga.

Faitau atili