Top 10 Fa'ata'ita'iga Fa'aigoa Ta'uta'ua o le 2017

Anonim

O loʻo totoe pea le tolu masina o loʻo totoe i le tausaga ma o lona uiga o se taimi sili lea mo le faʻavasegaina o tuʻuga lauiloa lauiloa o le tausaga. O iinei, matou te lisiina ai le 10 pito i luga o taʻaloga taʻutaʻua mo le 2017.

Gigi Hadid mo Tommy Hilfiger

1. Vaitina Jeans

E leai se ta'iala fa'asolo e mae'a e aunoa ma le ta'ua o le denim. O lenei tausaga na matou vaʻaia ai le tele o vintage denim o loʻo feoai solo. Na vaaia Victoria Beckham o loʻo ofuina se paʻu ofuvae maualuga ma se fusipaʻu lautele ma faʻamau e taʻavale i luga aʻe o tapuvae. Ole va'aiga sili lea ona lelei ile malaevaalele aua e faigofie ma faigofie. O le pito i luga uliuli e fusi tino e fa'amae'a lelei ai lenei va'aiga fa'alelei.

2. Blazers

O lenei tausaga, na matou vaʻaia ai le lauiloa o blazers i le tele o tagata taʻutaʻua. Talu ai nei, na vaʻaia ai Jessica Alba o loʻo ofuina se paʻepaʻe paʻepaʻe faigofie i luga o se mitiafu maualalo, lapotopoto-ua'o ma ofuvae mumu. Fa'atasi ma seevae fa'avae ma se ato tote tele; e maua ai le va'aiga lelei mo tama'ita'i i le 30 tausaga. O le ato tote e sili ona matou fiafia i ai aua e faigofie mo tamaitai o loʻo feoai. E mafai ona e teuina mea uma i totonu sa'o mai lau pusa uta uaea le iPhone 8 i lau fa'atatauga uma.

3. Ofu ofuvae

O peleue pele na matua lauiloa i lenei tausaga. Latou te faʻaogaina ma latou faʻaopoopoina foi se vaega manaia o le faʻapipiʻiina i lau faʻapotopotoga. Na matou va'aia le fa'apitoa tele o Amal Clooney o lo'o ta'alo le tasi i luga o se pea ofuvae ma se pito i luga lima. O le ofu talaloa a Amal sa i ai se mamanu faʻapipiʻi faʻapitoa o lona uiga o mamanu faʻaleaganuʻu o se peti saogalemu mo i tatou na o tagata ola.

4. Fa'ato'aga pito

O pito pito i luga o le isi lea masani na foliga mai ua maua tele i lenei tausaga. O tagata uma mai Gigi Hadid e oʻo ia Selena Gomez na vaʻaia o latou tino faʻafefete i luga o faʻatoʻaga. Sa matou fiafia e vaʻai atu i luga o fualaʻau ua ova le faʻafeiloaʻi e oʻo lava i masina o le taumalulu. Na matou vaʻaia pito pito i luga e umi ona lima faʻapea foʻi ma ua maualuga. Toe fa'apea fo'i, na fa'apena fo'i fa'amasani fa'amau-mauluga e fa'aopoopo i luga o fa'ato'aga e leai se isi mea.

5. O le Ofu Pa'epa'e

E le sili atu le faigofie o teuga nai lo se ofutino pa'epa'e pa'epa'e lalo. Na vaaia Nicole Richie o ofuina se tasi i lenei tausaga. Ioe, e le mana'omia le tutusa lelei o lau mea aua e tele naua mea e mafai ona e faia e fa'apitoa ai i lau sitaili. Matou te fautuaina le mauaina o le tasi e maualalo le ua e momotu ai le monotony.

Ata: Tagata Saoloto

6. Lomitusi atolima

Matou te fiafia i taimi uma i ato lima lolomi, ae o le faʻafitauli sa masani ona o le tele na foliga mai na toso ese mai le kapoti a tinamatua. Faafetai, Kendall Jenner mo le luluina o le ato lima lolomi fugala'au i lenei tausaga. Matou te fautuaina tele le teu fa'afaigaluega i nisi o lomiga masani mo le aoina o lau ato lima. Ia mautinoa e aoga foi. A uma mea uma, e te le manaʻo e ave se ato lima e aunoa ma lau uta telefoni feaveaʻi .

7. Sneakers Ta'alo

E foliga mai o le tele o tagata taʻutaʻua ua filifilia ma le totoa le faʻatinoga nai lo le aulelei. Na matou vaaia Gwen Stefani o savali solo i sneakers Adidas ma le le mafaufau e na o ia e mafai ona toso ese. E mautinoa lava latou te faamanatu atu ia te oe le tuputupu ae i le vaitau o le 1990, ae e lelei foi pe a e savali solo i le ao. O le a latou fetaui lelei ma ofuvae uta, khakis poʻo le jeans masani.

8. Laulu Laulu Uumi

Afai e te manatu na matou vaʻai i le pito mulimuli o foliga faʻapipiʻi (ioe, o loʻo matou talanoa atu ia te outou uma a Rachel fans), ia, toe vaʻai. O lenei tausaga, na matou vaʻaia ai Halle Berry o loʻo faʻatupuina ona fulufulu ma atonu matou te fai atu, e foliga matagofie. Sa ia alu i luma ma faia se mea e sili atu ona mata-matagofie e ala i le faʻaopopoina o lanu viole i lana teuga ulu. Talanoa e uiga i se suiga matagofie.

9. O le Bob Cut

O faiga fa'alelei e aoga uma lava, e mautinoa lava. Ma o le 'oti ulu o bob o se sitaili e foliga mai e le mafai ona alu ese mai tifiga. Afai e te manatu e le mo oe ni laulau uumi, taumafai e luelue le pa'u tipi pei o Mila Kunis. E aoga foi se bob umi po'o se lob pe afai e te fefe i le pu'upu'u tele.

10. Aulelei i Pink

O lanu piniki e foliga mai o le lanu o le tausaga. E le gata na avea le lanu piniki o le meleniuma mo le seti talavou, ae sa ofuina foi e tagata lauiloa matutua. Na matou va'aia tagata uma mai ia Victoria Beckham e o'o ia Michelle Obama o ta'aloga piniki i ituaiga uma o fa'apotopotoga.

Faitau atili