Felicity Jones Fetu i le Hollywood Reporter, talanoa 'Rogue One'

Anonim

Felicity Jones i le Hollywood Reporter Oketopa 21, 2016 Faʻavaa

Fa'ata'ita'i Felicity Jones alofagia le Oketopa 21st, 2016 faavaa o Le Hollywood Reporter . O le 'Rogue One: A Star Wars Story' tagata taʻalo e faʻafeiloaʻi o ia i le ata. Na pueina e Miller Mobley , e maofa le lanu mumu i sitaili lalelei mo le faʻasalalau faʻatasi. Mai tama'i la'ei uliuli i sitaili lane ma foliga teuteu, Felicity o se ipu fa'ailoga moni.

I lana faatalanoaga, na tatala ai e Felicity e uiga i le tagata e manaʻo e faigaluega i Hollywood. “Ou te manatu i taimi uma o Michelle Williams e sili ona lelei i lana galuega,” o lana tala lea. "Ma ou te alofa ia Sofia Coppola. Na te faia i taimi uma se mea e sili atu le ea. Ou te alofa ia Wes Anderson, Roman Coppola, Andrea Arnold.”

Fa'atatau: Va'ai Felicity Jones i le First 'Rogue One' Still

Felicity Jones - Le tusitala Hollywood - Oketopa 2016

O le tamaitai fai pese o Felicity Jones e ofuina le ofutino paepae

O Felicity Jones o lo'o fa'aalia i se tama'i ofu uliuli ma mulivae fa'avae

E ofuina e le tamaitai fai pese o Felicity Jones se ofu uliuli laititi teuteu

Na pueina ata i le uliuli ma le paepae, o Felicity Jones e ofuina le ofu v-ua

Felicity Jones e faʻafeiloaʻi o ia i se ata uliuli ma paʻepaʻe

O le tamaitai fai pese o Felicity Jones e ofuina le ofu lanu pa'epa'e

Felicity Jones - 'Rogue One: A Star Wars Tala'

Felicity Jones i luga o le Rogue One: O se ata tifaga o le Star Wars Story

Ia Tesema 16, 2016, Felicity Jones o le a faʻaalia i le vaega lata mai o Star Wars. Ua taʻua o le 'Rogue One: A Star Wars Story', o le ata tifaga o loʻo mulimuli i se vaega o fitafita tetee o loʻo taupulepule e gaoi fuafuaga a le Death Star. Felicity o le a avea ma Jyn Erso i le tifaga. I lana fa’atalatalanoaga ma le THR, na talanoa ai Felicity e uiga i le toe pu’eina o ata. "E manino lava pe a e sau i le faʻasologa, e te vaʻai i le ata o loʻo faʻapotopoto ma e te manatu, 'O le mea moni, e mafai ona sili atu le lelei o le mea, ma o le a sili atu le aoga pe a tatou faia lenei mea.' Ua ou faia i le tele o taimi. O le uiga o la’u tala, e te le na’o le tuuina atu o lau ata muamua i lenei tala, a ea?”

Rogue One: O se ata tifaga o le Star Wars Story

Faitau atili