Sophie Turner InStyle UK Iulai 2016 Pu'ega ata

Anonim

Sophie Turner ile InStyle UK Iulai 2016 Fa'avaa

Fa'ata'ita'i Sophie Turner fanua le Iulai 2016 faavaa o InStyle UK, ofuina se pito i luga felanulanuai ma se lolomi psychedelic. I totonu o le mekasini, o loʻo tu ai le tamaitai fai pese i le Eltham Palace, o se fale faʻataʻitaʻi i Greenwich, Lonetona. Mo le fa'aaliga, e ofuina e Sophie sitaili mai fa'aputuga a'o le'i pa'ū e aofia ai tunika uumi ma ofu lalaga na pueina e. Tung Walsh.

I lana faatalanoaga ma le British InStyle, na talanoa ai Sophie e uiga i le tuputupu aʻe i luma o tagata lautele, o lana tafaoga faamasani, o le faitioina o ia lava ma sili atu. I le talanoa e uiga i le faitioina faalauaitele, na faaalia ai e le ulu mumu, “Atonu o le mea lena na sili ona ou tauivi ai. I le taimi muamua, o le tagata [Sansa Stark]...Ina ua amata ona iloa e tagata loʻu igoa, faʻapea foʻi ma le igoa o le tagata, sa faigata tele.

Fa'atatau: Sophie Turner Tu'u mo le ASOS Magazine, Talanoa X-Men Character

Sophie Turner - InStyle UK - Iulai 2016

Sophie Turner talanoa i le InStyle UK e uiga i le tuputupu ae i le va'aiga lautele

E ofuina e Sophie Turner le ofu Celine, ato ma ofuvae

Sophie Turner Tulai mo InStyle UK, Talanoa i le Tuputupu A'e i luga o le malamalama lautele

“Mai le 16 i le taimi na atoa ai lo’u 19, o ni tausaga faigata lava. Ua e i ai i le matua o le talavou; ua suia lou tino, ua suia ou foliga, ma sa vaai mai pea tagata ia te a’u o le teine e 13 tausaga le matua, e leai sona tino, ma sa latou manatu o le mea lena e tatau ona ou foliga e faavavau. O lea la, o le tuputupu aʻe ma le suia o loʻu tino, ma oʻu hormones, ma tagata o loʻo matamata ma faʻamatalaga i lena mea - o se mea taufaasese.

Ina ia faitau atoa le ata, va'ai le lomiga o Iulai o le British InStyle, o lo'o fa'atau nei. O lo'o maua fo'i le mekasini o se lomiga fa'atekinolosi ile Apple Newsstand.

O Sophie Turner o loʻo tu i totonu o se fale faʻataʻitaʻi i Greenwich, Lonetona

Sophie Turner fetu i le InStyle UK lomiga Iulai

Sophie Turner Tulai mo InStyle UK, Talanoa i le Tuputupu A'e i luga o le malamalama lautele

Sophie Turner - X-Men: Apocalypse Poster

Sophie Turner i le X-Men: Apocalypse ata tifaga

I fafo i fale tifaga i le taimi nei, o Sophie Turner o loʻo avea ma se talavou Jean Gray i le 'X-Men: Apocalypse'. E uiga i le faʻailoga i le franchise tele, fai mai Sophie, "O le a avea lenei ma X-Men sili ona leaga i le taimi nei, aua o aʻu o loʻo i ai. A e i ai i fafo i se mea, e te manatu, ‘E ofoofogia, ou te fiafia e iai i lena mea.’ Ae a e iai i totonu, e te manatu, ‘Pe o le a lelei lenei mea?’”

Faitau atili