12 Falani Fa'aipoipoga Designers E Iloa

Anonim

12 Falani Fa'aipoipoga Designers E Iloa

O e fuafua mo lou aso tele, ae e te le iloa po'o le a le fa'aipoipoga e fai lau 'ofu? Ina ia faʻaalia lau foliga, e le o se mea e tatau ona i ai se laʻei mai se tasi o tagata lauiloa i le lalolagi. Ole igoa ole igoa e le tatau ona taua ia te oe, ae nai lo le mamanu foafoa. O le mafuaaga lena, i le avea ai ma se tamaitai faaipoipo atamai, e te le manaʻomia le faʻamuamua o igoa tetele, ae ia suʻe se mamanu o loʻo faʻatupulaʻia. Ole lisi lea o fa'ailoga Farani o lo'o lumana'i e mafai ona fa'aalia oe ile aso o lau fa'aipoipoga.

1. Laure de Sagazan

Afai o loʻo e suʻeina se faʻataʻitaʻiga o laʻei faʻaipoipo o le a tuʻuina atu ia oe mamanu mai lalolagi e lua nai lo lenei mamanu o le ala sili lea mo oe. O le mamanu talenia na te faia ni ofu fuga e faʻaalia ai le lalelei mama ma le atamai. O le a latou fa'aalia ai oe e toetoe lava pei o se fuga mai se togalaau. Ma o fugala'au e le mafai ona alu ese mai le sitaili ina ia e fiafia i lou ofu e oʻo lava i tausaga mulimuli ane.

2. Stephanie Wolff

O lenei mamanu e taulaʻi i le gaosia o ofu faʻaipoipo e mafai ai e tamaitai faaipoipo uma ona savali i lalo o le alalaupapa, foliga matagofie. O ata faʻapipiʻi foliga, faʻapea foʻi ma ie faʻapipiʻi, e ave moni lava ofu faʻaipoipo i tulaga faalelagi.

3. Celestina Agostino

O Agostino o se isi fa'ailoga Falani o ana la'ei e fa'amanatu ai lou aso. O lana sitaili e fa'alagolago atili i le itu masani fa'afafine o le faiga fa'aipoipoga. E le mafai lava ona e sese i se ofu pa'epa'e efuefu.

4. Lorafolk

O Laura Folkier o le tagata mamanu e ofoina atu i le fa'aipoipo Falani fa'aonaponei se la'ei paleni e fa'atama'ita'i, fa'atama'ita'i, ma maaleale. O ana mamanu ua faʻatamaoaigaina i le matagofie ma le faʻataʻitaʻiga e faʻamatalaina ai lana faiga faʻavae. Na te gauai atu i auiliiliga o ana galuega lalagaina ina ia mautinoa o ona ofu e matagofie ma malie e ofuina i le aso tele. E le gata i lea, e iai ana faleoloa i Pale, Brussels, ma Lonetona.

12 Falani Fa'aipoipoga Designers E Iloa

5. Fabienne Alagama

O Alagama o le isi tagata mamanu e masani lava ona e alofa i lana galuega i le taimi muamua na e vaʻai ai. Na te ofoina atu se faʻafefiloi o mamanu mama ma le le pona e maua ai e le tamaitai faaipoipo se lagona o le tusiata Farani ma le agaga. Afai o loʻo e suʻeina se ofu faʻaipoipo faʻaonaponei, aua le toe suʻeina.

6. Rime Arodaky

O lenei mamanu tutoʻatasi-mafaufau o loʻo i totonu o nai tagata faʻatau Farani o loʻo tuuto atu i le ofoina atu o se ofu "All-French" o le a faʻamalieina lou aso tele. Na te mamanuina uma ona laʻei i Farani ma faʻapipiʻiina i foliga faʻaonaponei e pei o taga ma togitogi.

Mo na faatoanofotane o loʻo sailia se tuʻufaʻatasiga atoatoa o le matagofie ma le fatufatuaʻi, o Rime o le mamanu e alu i ai. E ofo atu e le tagata fa'ata'ita'i 'ofu fa'amama leisa, vavae'ese, ma ofu talatala matala e aumaia ai le to'a i fa'ato'anofotane uma e savali i lalo.

7. Donatelle Godart

O lenei mamanu e ofoina atu i tamaitai Farani se lagona o le sitaili faʻaonapo nei ma le faʻataʻitaʻiga aʻo ia suʻesuʻeina vai e leʻi vaʻaia o mamanu faʻaipoipo. Na te faia ona ofu talaloa mata'ina i tipi e le masani ai e faia i mea ie sili ona lelei. Na te gauai atu i faʻamatalaga maʻaleʻale e faʻaalia ai le faʻafefe o le ua, ma e le o se mea e ofo ai e mafai ona e mauaina ona ofu i taulaga e pei o Lonetona, Paris, ma Venise, CA.

8. Elise Hameau

O lenei mamanu e ofoina atu i tamaitai faaipoipo le sili ona lelei o faatufugaga Farani. O ana ata e maua ai musumusuga mai le tele o tausaga ua tuanaʻi ae faʻaonaponei i le taimi e tasi. Na te fa'auluina ana galuega i le sologa malie o vavae'ese, manoa, ma sulugatiti pa'u.

9. Delphine Manivet

O lenei mamanu o le filifiliga sili lea mo i latou faʻaipoipo e manaʻo e maua se mea e sili atu ona faʻalelei ma faʻaonapo nei. E le fefe le Manivet e fai ni laina pupuu fa'apea fo'i ma filifiliga lanu. O ana mamanu e fou ae matua'i fa'afafine.

12 Falani Fa'aipoipoga Designers E Iloa

10. Elise Hameau

O Elise o se tasi Falani faufau na te aumaia ana musumusuga mai le 70s, ma o ana mamanu e faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga, lea e vaʻaia ai augatupulaga eseese. O lana galuega o le fa'atosinaina o se fa'aipoipo fa'aonaponei i tua fa'amata'u, fa'a'a'au fa'a'au, ma fusi fa'auma sa'o. E le gata i lea, na te faamautinoaina o ana galuega uma ma ie e atagia ai le agaga ma le faatufugaga a Farani. E iai fo'i lana fa'aputuga mata'ina o mea fa'ato'a fa'ato'a fa'alelei i ona teuga fa'aipoipo. O le mafuaaga lena na mafai ai ona ia faʻalauteleina i tua atu o le maketi i Pale. E mafai ona e mauaina ana aoina i Tokyo, Los Angeles, Brussels, ma San Francisco.

11. Manon Gontero

O Manon o le tagata mamanu e tasi e mafai ona ave faʻamatalaga masani faʻaipoipo ma suia i latou i se foliga o le a tuua ai se faʻaipoipo faʻaonaponei lagona e pei o se purinisese. Mo se tamaitai faaipoipo e manaʻo e foliga faʻaonaponei ae leai se taimi, ona iai lea o Gontero mamanu atoatoa mo i latou.

12. Suzanne Ermann

Mulimuli ae leai se mea itiiti, matou te faʻaalia le mamanu Suzanne Ermann. Na te taumafai e fa'aogaina elemene mamanu e le tumau i ana galuega. I lenei auala, na ia faia ai se ata iloga mo ia lava i le gasologa o tausaga. Matou te fiafia i taimi uma i foliga masani.

Afai o oe o se fa'aipoipo moni po'o se fa'aipoipo Falani-to-be, o le au mamanu sili atonu e le o taimi uma e fa'aalia. Ae ui i lea, e mafai lava ona e mauaina lena mamanu e fai ai lau miti fa'aipoipoga. Faamoemoe, o le ae mauaina ni musumusuga iinei.

Faitau atili