Spring 2016 Trend: Lototele e Fa'ailoa

Anonim

APERILA 2016: Selena Gomez auai i le 2016 iHeartRadio Music Awards o loʻo ofuina se Mugler jumpsuit ma tipi. Ata: Tinseltown / Shutterstock.com

Faia se aafiaga malosi i lenei tautotogo e ala i le faʻaalia o sina paʻu - o mea uma e uiga i le faʻaalia maaleale, tuʻu se mea i mafaufauga ma faʻamalamalamaina le moli i luga o se ata faʻataʻitaʻi. Fa'aali atu ou tauau, to'ese ma le ua i 'oti'oti ma avanoa. O lenei va'aiga e fai si fa'alelei teisi ma e mafai ona fa'aofuina i luga po'o lalo, tatala na'o le fa'aoso. E tele auala eseese e ofuina ai lenei sitaili, filifili mai la'ei mata'ina po'o le fa'aoso fa'aoso ma tumutumu mo se fa'aaliga fa'aalia o le taumafanafana.

Mea fa'aoga

Chloe ua fa'amea auro. Ata: Net-a-Porter

Fa'alua ofu tipi tino ma tautaliga lapopo'a ma fa'alava lou ua ma tapulima. Mo se foliga sili atu bohemian, faʻamalo ofu tipi tipi fugalaʻau tuai ma ni nai fuga fugalaʻau, faʻapea foʻi ma se uati tuai, e pei o nei o loʻo ofoina atu i le Chrono 24. O tautaliga umi, tautau (ua taʻua o tauʻau pefu) e mafai ona faʻamamafa tauau, ma mafai. fa'aofuina i lima fusi e fa'aalia ai na fa'asologa. O lenei foliga e sili ona lelei pe a faʻafaigofie ma maaleale mea faʻaoga, aua o asoa umi faʻamatalaga o le a faʻalavelave mai le aʻafiaga o le tipi, o lea ia faʻaitiitia ma tuʻu le ofu e tautala.

Fetu Fetu

ME 2016: Na auai Kendall Jenner i le 2016 Met Gala ofuina se ofu Atelier Versace ma ata tipi. Ata: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

O le kapeta mumu i lenei tausaga Met Gala sa teuteuina i ofu tipi. Na fa'aalia e Kendall Jenner lona manava mafolafola i se ofu Atelier Versace, ma sa alu Kylie Jenner i le tino i se ofu siliva Balmain ma ni fa'aaliga manino i le puimanava. O Kristen Stewart i le isi itu, na ave le ofu tipi i se isi itu, e ala i le faʻaopoopoina o se faʻalelei o le fetu papaʻe i lenei sitaili. Sa ia ofuina se ofu lanu uliuli Chanel zip-up teuteu i faʻailoga uʻamea ma itu paʻu, faʻaalia ona vae uumi ma faʻaalia lona manava faʻafefe i faʻamatalaga tipi, faʻamaonia le tele o auala e mafai ai ona ofuina lenei ofu. Mai ofu polo matagofie, i se ofu tama'i ma'a malu, toetoe lava o sitaili uma ua maua le togafiti tipi i lenei vaitau.

Otioti Toe Fa'afouina Sitaili Mata'utia

Fa'avavau 21 Fa'a'ofu Fa'a'ofu'ofu Fa'a'au

Ua tatalaina e Balenciaga se laina o laei umi, salu i le paʻepaʻe, faʻatasi ai ma se tipi faʻataʻamilo i le abs - toe faʻafouina le ofu talaloa faʻatasi ma se mimilo mataʻutia. O le Forever 21 o loʻo i ai se auala e sili atu ona faʻaoso i le ofu tipi, e ala i le tuʻufaʻatasia o le bodycon faʻatasi ma tipi i luga o le puimanava ma le fatafata - o se sitaili e puʻeina ai le mafaufau i nofoaga saʻo uma. O la'ei fa'a Vintage fa'atasi ai ma se tipi maaleale i le laina sulugatiti ua toe aumaia ai le bohemian toe tepa i tua, ma tu'uina atu se fa'alelei sili atu i le masani masani aulelei ma fa'afafine.

O le mea matou te fiafia i ai e uiga i ofu tipi ma pito i luga o le faʻaopoopoina lea o se mea e ese teisi i le averesi o laʻei vaʻavaʻa, faʻaalia ai laʻei pupuu ma pito pito i luga i se malamalama fou. O le fa'aalia o sina pa'u i tafatafa o le manava ma le fatafata, o se faiga fa'aonaponei e fa'asolo ai le ua ma le manava pito i luga.

Faitau atili