Fa'afefea ona Su'eina Le La'ei Lelei Fa'afiafiaga

Anonim

Ata: Pixabay

Fa'afefea-e-maua-lea-atoa-lelei-te'ofu-2-1

O le vaitau o le tausamiga ua amata aloaia ma pe o oe o se tagata muamua poʻo se tagata poto poto masani iinei o se faʻavasegaga o faʻailoga masani e faʻamoemoeina i soʻo se tausamiga, o lona uiga e te fetaui lelei.

O Kate Moss e masani ona taʻua o le faʻataʻitaʻiga fashion guru. Talu mai lava ona oso atu o ia i Glastonbury i le 2005 i ofuvae vevela ma se pea o Hunter Boots ua avea i latou ma mea e tatau ona i ai mo soʻo se tagata faʻafiafia e tatau ona latou masima, o lea na lipotia ai e Hunter le faʻatupulaia o faʻatauga faavaomalo, i le averesi, e 115% i le tausaga, mai le £7.1m faaletausaga lea na siitia i le £32.6m i le 2010.

O le aoga sili o le teu fa'afaigaluegaina i se pea seevae Hunter o le a e sauni i le tausamiga po'o le a lava le tau. O lea, afai e la ma e te manaʻo e galue i le foliga Kate Moss ma le denim ofuvae vevela, faʻatasi ma se laʻei lalelei matagofie, pe timu ma e manaʻomia ona e tosoina lau paʻu paʻu e sili ona e fiafia i ai ma le susu, Hunter's got you cover.

O le Boho chic o le faʻatonuga o le aso mo soʻo se faʻailoga fashionista ma faʻatasi ai ma le faʻatupuina o se toe foʻi mai tele i lenei vaitau, faʻaopoopoina le 70's vibe i soʻo se foliga o se auala mautinoa e faʻamautinoa ai o loʻo e alu i luga. Mafaufau i le faʻaopoopoina o pito pito i luga, ofutino, peleue ma ato i soʻo se teuga e puʻeina ai le sitaili atoatoa o le tausamiga.

Faatasi ai ma tausamiga uma o loʻo i ai i le alofa tunoa o le tau faʻatasi ma le tele o le tutu ma le savali i fafo, po o le a lava le mea e te filifili e ofuina i se tausamiga e tatau ona faʻalelei, ma le mafaufau o lavalava e foliga mai e laʻititi lava e faʻafetaui ai le. ofu ma loimata o le mea na tupu, ae ui i lea, faatasi ai ma mea sa'o o lau ofu e iai pea le avanoa e susulu ai. O fusi ulu fugala'au ua avea ma mea saini i luga o le taamilosaga o tausamiga mo le tele o tausaga i le taimi nei, ma alalaupapa e foliga lelei atoatoa. Teu fa'afaigaluega i se pea mata tioata vao ma fa'a'ese'ese (matatioata e te le popole tele i le leiloa po'o le gau) ma o se fa'aoga lelei e fa'asolo ai i luga se ofu faigofie.

Ata: Pixabay

Fa'afefea-e-maua-lea-atoa-atoa-fa'afiafia-ofu-2-2

O la'u fa'ai'uga mulimuli mo sitaili fa'afiafiaga o se mea e masani ona galo, o lou laulu. I le aso muamua o lau lauulu e foliga mai e talotaloina ma le atamai, ae i le aso fa, pe a ufiufi i se faʻafefiloi o timuga, afu ma le ava malosi, atonu e sili atu ona pei o dreadlocks. Mafaufau e fili lou lauulu, o loʻo i ai le tele o aʻoaʻoga YouTube sili e faʻaalia ai oe pe faʻapefea ona e faia ni laulu masani ma aoga. Afai fo'i e le o oe o se lima fa'apipi'i i le teuga o lauulu, ia e maua se salu fa'amago e pei o lau taga.

Ia fiafia i lenei vaitau o tausamiga! Ma aua nei galo e faafou lau Instagram.

Ata na tusia e wonker ma Eva Rinaldi na fa'aogaina i lalo ole laisene Creative Commons.

Faitau atili