Tausia Pa'u Mea lilo e mulimuli ai Fa'ata'ita'iga

Anonim

Fa'ata'ita'iga Leai se Maketi Va'aiga

E le mafai ona e le matamata i fa'ata'ita'iga na taia i le catwalk i le taimi o Fashion Month. E mata'utia tagata uma i nei fa'ata'ita'iga, ae matou te le iloa mea lilo o le tausiga o le pa'u latou te fa'aogaina. O le tele o nei fa'ata'ita'iga e lelei le pa'u e tusa lava pe leai ni teuteuga i tua.

E ui lava o genetics e fuafua ai le paʻu manino, e faʻaaoga foi e faʻataʻitaʻiga nisi mealilo ma togafiti e maua ai le paʻu lelei. I lalo matou te fa'asoa atu nisi mealilo pito i luga o le tausiga o le pa'u e fa'aoga e fa'ata'ita'iga mo foliga le pona. Asiasi DromeDairy mo nisi fa'amatalaga.

E Fesoasoani le Ausa e Matala Pores

O le tele o fa'ata'ita'iga e leai ni teuteuga pe a mae'a le tele o itula i luga o auala. Atonu e tele tone o fana e pipii i totonu o pores pe a uma ona fai vali mamafa. O le auala sili e tatala ai nei pores o le fa'aogaina lea o le ausa o mata e fa'amama ai ou foliga.

O iinei, e mafai ona e faʻaogaina se ipu vai ma faʻafefiloi ma le lauti mint. E tatau foi ona e ufiufi lou ulu i se solo ma ia mautinoa o loʻo i totonu o le pesini lou ulu. O lenei gaioiga e tatalaina ai pores i se taimi vave.

Fa'aoga se Susū i le Nofoaga o Mea teuteu

E matutu lou pa'u pe a fai e te fa'aofuina i taimi uma. E tatau ona e mautinoa e masani ona susu e tusa lava pe ga'o lou pa'u. O le tele o fa'ata'ita'iga e aveese a latou teuga pe a uma fa'aaliga uma, ma e fa'atumauina ai le soifua maloloina o latou pa'u.

E fautuaina le susu o ou foliga pe a e manaʻo i le paʻu maloloina.

Suauu La'au Ti

Fa'aaogā le Suau'u La'au Ti e Ave'ese ai Pila

E fautuaina le fa'aogaina o le suau'u lauti pe a ma'i so'o lou pa'u. O lenei suauu e antibacterial ma faʻamamaina ou pores, faʻapea e faʻaleleia ai lou paʻu.

E mafai ona e mauaina se faʻataʻitaʻiga o lenei suauu mai ituaiga e pei o Neutrogena. Tau lava ia mautinoa e su'esu'e a'o le'i fa'aogaina le suau'u lauti ona e ono iai ni a'afiaga pe a fa'aaoga sese. E mafai fo'i ona e fa'aogaina se mata pe a mana'omia e le pa'u se fa'aopoopoga fa'aopoopo.

E Taua le I ai ose Fa'asologa o le Tausiga Pa'u

E tele mea e tutupu i le va o se faaaliga ma se suiga o teuga. O le tele o fa'ata'ita'iga ua fa'ailoa mai o le tausiga fa'alelotu e mana'omia.

Mo le tele o faʻataʻitaʻiga, e taua le faʻamautinoaina o latou paʻu e leai ni teuteuga. Na ia ioeina o lana laasaga muamua o le aveese o ona foliga e faʻaaoga ai se solo. Na te fufulu foʻi ona mata pe a uma. Ona mafai lea ona e fa'aogaina se pulumu pe a mana'omia ma fa'auma i se fa'asusu.

Fafine Blonde Face Mask Togafitiga Paʻu

DIY e aoga i foliga

O le tele o faʻataʻitaʻiga e alu faʻanatura i fale pe a uma le umi o le faʻaaogaina o ituaiga uma o oloa. O lenei malologa e taua tele e fesoasoani ai i le toe faʻaleleia o le paʻu.

E mafai fo'i ona e fa'aogaina le avoka po'o le meli e fa'amautinoa ai e susulu ma susu le pa'u.

E mafai ona e fa'asu'u i isi nofoaga e ese mai le lauulu ma foliga

E matua fiu le fealua'i solo mo vaiaso i seevae mulivae. Manatua, o mulivae o le mafuaʻaga autu lea o maʻi i ou vae. E mafai ona e tausia lelei ou vae e faʻaaoga ai vaega e pei o le suauu popo poʻo le pata shea.

O nei suauʻu e faʻamalieina faʻataʻitaʻiga i luga o le auala.

E Fesoasoani le Aisa e Fa'amaua le Pa'u

O le fa'aisa ou foliga atonu e foliga e le alu, ae e to'atele tagata e fautuaina. O i latou o lo'o fa'aogaina foliga malulu fai mai e mafai ona fesoasoani e fa'aitiitia le pa'u ma le pa'u e ala i le puipuia o le tele o le suau'u.

Mafaufauga Mulimuli

O le toʻatele oi tatou e faʻamemelo i faʻataʻitaʻiga i luga oa tatou lau, ae tatou te le iloa le mea e manaʻomia e maua ai le paʻu manino. O mea lilo o loʻo i luga o le a alu i se auala umi e faʻamautinoa ai o loʻo i ai lou paʻu i lona tulaga sili ona lelei.

Faitau atili