O Sara Sampaio Fa'ata'ita'i La'ei Matagofie a'o le'i Pau i le Fa'atonu

Anonim

Sara Sampaio on The Edit August 18, 2016 Cover

Sara Sampaio foliga matagofie i le paʻepaʻe i le Aukuso 18th, 2016 faavaa o The Edit mai Net-a-Porter. O le ofuina o se ofu Prada, o le Victoria's Secret Angel e faʻaalia se vae aʻo nofo i luga o le faamalama. Na pueina e Yelena Yemchuk , o le faʻasalalauga faʻatasi o loʻo faʻaalia ai nisi o laʻei sili ona manaia o le pa'ū ma ofu. Stylist Katie Mossman toso fa'atasi se 'ie e aofia ai mamanu a Stella McCartney, Givenchy, Diane von Furstenberg ma isi mea.

ICYMI: Sara Sampaio Aumai le Pati i Elisabetta Franchi's Fall Campaign

I lana fa'atalanoaga, na talanoa ai Sara e uiga i le fa'atusaina o pu'e tela'a. “Ou te fiafia lava e aveese loʻu ofu i lalo, pe afai e iai le faaaloalo o loo siomia ai aʻu. O le faia o ata le lavalava e fa'atatau i le feso'ota'iga o lo'o ia te oe ma le tagata pu'eata, e leai se isi mea. O nisi tagata pueata ua ou lagona le faigofie tele ma ou te faatuatuaina i latou, ae e iai nisi ou te le manaʻo e aveese oʻu ofu i luma.

Sara Sampaio faʻataʻitaʻiina ofu aʻo leʻi pa'ū mo le faʻasalalauga

O lo'o malolo i totonu o se tapu, Sara Sampaio fa'ata'ita'i le la'ei o Diane von Furstenberg fa'atasi ma Eres bra ma pu'upu'u

Faʻataʻitaʻiga Sara Sampaio ofuina Attico ofu ma Eres bra

Fa'aa'oa'o Sara Sampaio fa'ate'ia i lenei pu fa'alatalata

O Sara Sampaio o loʻo tuʻu e leai ni seevae i le Acne Studios cardigan faʻatasi ai ma le pulu Dolce & Gabbana ma ofu pupuu.

I luga o le faasitepu, Sara Sampaio fa'ata'ita'i cardigan ma se'ei ofu e Gucci

Sara Sampaio faʻataʻitaʻiga lolomi Givenchy ofutino ma Dolce & Gabbana bra

Sa nofo Sara i le ofu talaloa fugala'au mai Prada ma Stella McCartney bra

Na pu'eina ata i le uliuli ma le pa'epa'e, o Sara Sampaio o lo'o tu i se ofu lolomi

Faitau atili