Le Sipa: Fa'alelei po'o le Fa'atinoga?

Anonim

O le sipa ose fa'aoga lelei e fai i lavalava ma seevae. E le gata e faʻaoga, ae e avea foi ma se filifiliga styling chic. Pau lava le mea e tatau ona e mataʻituina e ui lava o le faʻapipiʻiina o se sipa i luga o mea matala poʻo lou paʻu. Ma o le tele o taimi, o le zipper e le afaina, faʻapipiʻi uma mea faʻalelei ma faʻatinoga i lona mamanu .

Afai o loʻo e ofuina se sipi, pe faʻaeteete, pe fai se faʻamatalaga? O le sipa ua i ai lona tulaga i le lauiloa i le tele o vaiaso ua mavae, ma o lea ua tatou toe vaaia i soo se mea mai Lonetona i Niu Ioka ma Pale. O lona agava'a e taua i lona fa'aaogaina. E le na'o le sipa e mafai foi ona ave le tulaga autu, va'ai i le tosoina o le sipa laiti e fa'atusa ai faiga masani.

O nei sipa filifiliga na aoina mai Paris, Lonetona ma Milan Fashion Weeks 17-18; I vaega e tolu, tatou te maua ai: faʻaeteete, lototele, ma isi mea.

Ata: Nordstrom

Alu Fa'autauta:

Na vaaia i luga o auala o le 17/18 faʻaaliga, o sipuni maʻaleʻale e tau le iloa: faʻapipiʻi foliga i foliga mausali; tuu i luga o le silika; fa'amau lelei i le kola. Tulaga matagofie. Le vaaia. Paris Haute Couture Fashion Week Fall/Winter 17-18 e iai le tele o faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le faʻaputuga a le Giorgio Armani Prive e sili ona maualuga.

Alu Lototele:

Sa iloga fo'i i fa'aaliga 17/18 o fa'ailoga mata'utia; fa'atusatusaga lanu uliuli, lanu u'amea. London Fashion Week na fa'aalia mamanu i totonu o fa'aaliga o lavalava tama'ita'i o lo'o fa'atino ai e le sipa le tulaga fa'alelei nai lo na'o le galue. Mata'ituina le fa'aogaina e Mochiko Koshino le pito i le fa'aogaina lelei e ala i le fa'aalia o fa'a sipa i luga o peleue tetele. Liam Hodges o vae faʻapipiʻiina o loʻo faʻaalia ai le gafatia mo se foliga mataʻutia, ae faʻapitoa.

Paris Fashion Week Menswear SS18 sa fa'aalia le sipa i nisi o gaioiga mata'utia ma fa'alavelave. Ave Alexander Macqueen na tuʻuina atu le sipa e pei o se savaliga i le talafaasolopito, toso ese mai ona aʻa uila afi. O le Facetasm fo'i na afua mai i aga ua mavae e ala i le fa'aopoopoina o sipepa e fa'aluaina le denim, fa'atasi ai ma sipuni e pei o su'iga, e foliga mai. Aua ne'i misia le sipa uliuli a Icosae fa'atusatusaga i luga ole pa'epa'e. Ua toe o se vaitau mo le sipa, ae o le taimi lenei i soo se mea.

Ata: Tagata Saoloto

Alu i se isi mea:

O peleue ma ato o le masani. Taumafai e fa'aofi se sipa i totonu o le ofuvae, seevae, po'o ni fa'amatalaga i luga o lou pito i luga. Mo se fa'ata'ita'iga, sa va'aia i luga o lima lima sipa fa'amata'u i Milan Men's Fashion Week SS18. E va'aia sakete uila ma le tele o sipa, o nisi e laasia le sakete atoa i le diagonal. Mo ofu afiafi, alu fa'amalosi pe alu fa'aeteete, po'o le pito i luga i lalo o ofu sipi. Aua nei galo le sikafu sipa, ofuina mo se foliga masani, poʻo se foliga atamai. Ae faapefea se asoa sipi? Mo le toa tele i totonu oi matou, poʻo le au faʻaaliga, o loʻo i ai foi Vetements, na mafua ai le vevesi i le latou 360 zipper fly!

O le sipa e le na'o se meafaigaluega mo le tapuni vave. E mafai ona fai se fa'amatalaga, po'o le a lava le auala e te filifilia e te alu i ai, pe fa'amalosi pe fa'aeteete, fa'alelei, fa'atino po'o mea uma e lua.

Ave fa'amalosiga mai le vaiaso o fa'ata'ita'iga pe a e mana'o ai, pe alu fa'atauva'a moni e ala i le teu fa'afaigaluegaina o se masini su'isu'i, nisi o lesona su'isu'i, ma amata fa'aopoopo ia te oe.

Faitau atili