5 Su'ega Ta'ele e Fa'ata'ita'i i Lenei Tau mafanafana

Anonim

Ata: Pixabay

O lo'o totoe pea le tele o aso i le taumafanafana, ma a o'o mai i le fa'atauga o ofu aau, e mafai ona fai si faigata. E le gata e te manaʻomia le suʻeina o se mea faʻalelei ae e te manaʻo foi i ni fasi mea faʻaonaponei. Pe e te manaʻo e ufiufi i se vaega e tasi pe faʻaalia lou ata i se bikini, matou te faʻaputuina faʻataʻitaʻiga e lima e lelei mo le vaitau aau. Filifili mai kolose fa'afou fa'aoso, fa'ailoga o le tau'au ma mata mata'utia.

Ata: Tagata Saoloto

Laei Ta'ele'ele

Fa'ata'ita'iga fa'auta ala i se su'ega 'au'au kolose. E mafai ona e filifili mai sitaili lalaga e tasi pe fa'aalia le tu'inanau i se bikini ma se sulugatiti maualuga. Pe o lo'o e su'eina se lanu mafiafia po'o ni ta'i, o lo'o fa'agasolo le kolose. O fa'ata'ita'iga pei o Alessandra Ambrosio ma Cara Delevingne na pu'eina ata i fasi kolose. A o'o mai i ofu ta'ele fou i le 2017, o se fasi kolose e maua ai le tele o fa'amalo. Fa'aofu i se visor po'o se ufiufi aulelei mo foliga sili ona lelei o le 'au'au.

H&M Bikini Top ma Lace Back ma Bikini Bottoms

Su'ega Swimsuit

Fa'aopoopo i ai se pito i lou va'aiga fa'atasi ai ma se su'ega ta'ele e iai fusi. Filifili mai se vaega e tasi o loʻo i ai fusi e tafe i lalo i luma, poʻo se seti bikini e aofia ai se afifi pito i luga. O fusi e le gata e manaʻomia e ufiufi ai le pito i luma, ae mafai foi ona ofuina i tua. Matou te fautuaina fo'i se fusi fa'akorusi e fa'ailo ai lau fa'aliga. Ma afai o lo'o e su'e e ufiufi, fai se kaftan lane i luga o foliga.

Gingham Print Swimsuits

O le isi faiga e vevela mo le vaitau o ofu aau o le gingham print. O le mamanu siaki e le gata ina ofoina atu vibes retro, ae faʻaopoopoina se paʻi tulaga ese i lau tafaoga i matafaga. O faʻataʻitaʻiga e pei o Kendall Jenner ma Gigi Hadid ua vaʻaia o loʻo ofuina lenei faiga. E mafai ona e ofuina se lomitusi gingham ma se bikini pito i luga ma faʻafetaui pito i lalo, pe faʻafefiloi ma fetaui ma se fasi pepa lolomi ma mautu.

Lisa Marie Fernandez Leandra Gingham Seersucker Swimsuit $430

Su'ega Ta'ele'ese

Atonu na e manatu o le tu'u ese o le tauau e na'o ou lavalava i aso uma. Ae o le va'aiga o le tauau e mafai ona ofuina i luga o le matafaga po'o le vaita'ele. Fa'alelei le si'osi'omaga mata'utia tasi-mea fa'atasi ma se si'ufofoga fa'a'au'au fa'asao. Po'o le fa'amanino atu o lou tino pa'u i se tau'au mālūlū pito i luga ma fa'ama'i sulu. Ma o na pito i luga o le bikini e mafai ona matua eseese. Filifili mai bandeau, tasi tau'au ma flounced ruffles mo foliga sili pomu.

5 Su'ega Ta'ele e Fa'ata'ita'i i Lenei Tau mafanafana

Mesh

O le isi faiga fa'a'au'au e fa'afeiloa'i le faiga fa'afo'i o le mata. E ui lava na avea le mata ma mea lauiloa mo ofu taʻele i le 90's, ua toe foʻi mai i se auala sili i lenei tausaga. E faigofie lava ona fa'afouina le fa'atagata masani o le bikini i le fa'aopoopoina o mata uliuli. Pe afai fo'i o lo'o e su'eina se mea e sili atu ona felanulanua'i, fa'alu se pito pito i luga o se pa'u lanu neon. E mafai fo'i ona fa'aleleia e mea fa'akomepiuta se motif pupuni lanu fa'atasi ai ma le fa'ava'a.

Faitau atili