4 Mafuaaga e amata ai ona fai Wigs

Anonim

Ata: ASOS

A o'o mai i le ofuina o wigs, e masani ona i ai se fa'ailoga fa'apipi'i. E ui lava ina tatou ola i se taimi o tulaga eseese matagofie, o nisi tagata e manatu o le ofuina o se wig e masani ona foliga pepelo. Ae faʻafetai i lalelei gurus pei o Kylie Jenner, ua avea ma masani lauiloa. Afai na e mafaufau e uiga i le ofuina o se wig, e fa a matou mafuaaga eseese e tatau ai ona e faʻataʻitaʻiina. O nofoaga e pei o Very Hair e tele avanoa mo le fa'atauga mo wigs.

Laulu Manifinifi

A o'o mai i le leiloa o lauulu, e masani lava ona avea ma se mea e maasiasi ai. Atonu e te lagona le manatu ifo ia te oe lava po o le itiiti ifo foi o se tamaitai pe afai e iai ou ila pala. E mafai ona mafua lenei mea i se tulaga faʻafomaʻi poʻo se faʻalavelave. O le pa'u o lauulu i fafine e mafai ona matua fa'anoanoa, ae laki o lo'o i ai le tele o togafitiga e maua. A o e suʻeina le mafuaʻaga o le gau o lauulu, e mafai ona e ofuina se wig i le taimi nei. Afai o loʻo e feagai ma lauulu manifinifi, e mafai ona e filifili mai se lauulu lauulu tagata poʻo se mea faʻapipiʻi.

Fa'afaitau i se Siu lauulu 'ese'ese

E te le tau 'oti pe vali lou lauulu e iloa ai se suiga o lau lauulu. O le ofuina o se wig e te maua ai se filifiliga e sui ai ou foliga i aso taitasi. E te mana'o e alu enaena? Po o le mana'o e fa'ata'ita'i se 'oti lauulu pixie? E te mana'o e alu mai le pipi'i i le sa'o pe sa'o i le pipi'i? E faigofie ona e suia lau teuga ulu i se wig fou. O le lace front wig ua lauiloa mo le tuʻuina atu o foliga masani.

Ata: Tino Laulu

Puipuia Lou Laulu Moni

Mo i latou ua o'o i galuega vali leaga po'o togafitiga vaila'au, o le poto masani o le fa'aogaina o se tagata e le'i a'oa'oina le laulu e masani ona fa'aleagaina. Pe i le isi itu, o loʻo i ai i latou o loʻo tauivi e maua o latou lauulu i se umi manaʻomia. Ma o se tasi o auala e tupu vave ai lou lauulu o le puipuia lea. O lona uiga e leai se vevela poʻo ni vailaʻau. O le ofuina o se wig e mafai ona avea ma se auala sili e teu ai lou lauulu moni i luga o foliga.

Pati Teuga

O le isi mafuaaga e fai ai se wig e mo se pati teuga. Pe o Halloween, o se pati faafoliga po o se aso fanau faapitoa a se tasi; o le ofuina o se wig e faigofie ona ave lau teuga mai le manaia i le ofoofogia. E mafai ona e fa'afeso'ota'i lou Fafine Wonder i totonu i se wig uliuli umi. Po'o le fa'aosoina fo'i e Madonna i se lauulu lauulu lauulu lauulu. E te mana'o e pei o Diana Ross? Fai se sitaili afro lapoa.

Faitau atili