E fia le fusipa'u Gucci?

Anonim

Gucci Belt Scarf Black La'ei

O le fusipa'u Gucci double G o se fa'ailoga fa'aonaponei fa'aonaponei o lo'o ofuina e tagata ta'uta'ua ma tagata i aso uma e fa'aopoopoina ai se elemene o le atamai i se teuga masani. Mafaufau e fa'atau se tasi? Ua e sau i le nofoaga sa'o. I totonu o lenei tusiga, o le ae iloa ai le tele o tau o fusi taʻitasi ma mea e tatau ona e mafaufau i ai aʻo leʻi faʻatau se fusipaʻu Gucci.

E uiga ia Gucci

Fa'avae i Florence, Italia, o Gucci ose kamupani fa'ailoga ta'uta'ua i le lalolagi atoa e lauiloa i ana mamanu matagofie. O le lala na faavaeina e Guccio Gucci, o le na amataina le pisinisi e ala i le faatauina atu o atopaʻu paʻu mai fafo i le 1921.

O le taimi lava na tau le maua ai le pa'u i le 1937 ona o tapula'a tau fefa'ataua'iga, sa tatau loa ona liliu atu Gucci i isi auala e fai ai pisinisi - taga lima pa'u, ma mai lea taimi i lea, na amata fa'alautele ai e Gucci ana fa'aputuga fa'aputuga i le tulaga ua tatou iloa nei. O Alessandro Michele, o se faʻailoga faʻailoga a Italia e lauiloa i lona faʻalelei o le faʻateleina, o le faʻatonu o le gaosiga o loʻo iai nei. Gucci e lauiloa mo ana mea sili ona maualuga, matagofie mamanu e sili atu i le taimi.

Gucci Fa'aliliuina Lomiga Fa'apipi'i-Tapoleni fusipa'u $490

Sitaili fusipa'u Gucci

Gucci sitaili fusi e sau i le tele o lanu, mafiafia, ma mamanu. A filifilia se fusipa'u Gucci mo oe lava, mafaufau pe fetaui le fusi ma le tele o lou ofuvae. A leai, atonu e i'u ina e le fetaui.

Pe a masalosalo, o se manatu lelei le alu i le mamanu lanu uliuli ma le auro masani, ae afai e te manaʻo e faʻaopoopo sina mumu i lou ofu, o loʻo i ai mamanu faʻatasi ai ma le tele o lanu lanu - e pei o le mumu ma le lanumeamata, beige, ma isi. Mulimuli ane, o le sitaili fusipa'u Gucci e te filifilia o le a avea ma ata o lou matagofie.

Gucci Brown Pa'u Faalua G fusipa'u $490

E fia le fusipa'u Gucci?

Ole tau ole fusipa'u fa'alua G Gucci e suia e fa'atatau ile ituaiga, mamanu, ma le mafiafia.

O fusipaʻu Gucci e mautinoa lava e le taugofie, e pei ona i ai, pe a uma ona sau mai se faʻailoga faʻailoga taugata. E mafai ona e fa'amoemoe e maua mai fusipa'u Gucci Double G i lalo ifo o le 290 tala i le maualuga e o'o i le 1,200 tala, ae o le tele o lo'o fa'afefe i le va o le 500-700 tala.

Fa'amau Pa'u Gucci ma le Penina Fa'alua G Buckle $460

Fa'afefea ona iloa pe pepelo le fusipa'u Gucci

Ona o le maualuga o le tau o fusipaʻu Gucci, o tuʻituʻi e le o se mea e le masani ai - aemaise lava pe afai o loʻo e faʻatau mai nofoaga lua. O le mea moni, ina ia puipuia le taufaasese, e sili atu le pipii i faleoloa aloaia. O faleoloa taugata e pei o Net-a-Porter, Farfetch, SSENSE, ma le ofisa aloaia Gucci.com e mafai ona faʻatuatuaina. Ae afai e te masalomia o lou fusipaʻu Gucci atonu e pepelo, e iai auala e taʻu atu ai.

O se tasi o auala sili ona fa'atuatuaina e iloa ai pe moni lau fusipa'u Gucci o le siaki lea o le numera o le fusi, atonu o lo'o i tafatafa o le fusi po'o le ogatotonu o le fusi. Afai e moni lau mea, e tatau ona i ai le numera 21 numera ma amata ile 223 poʻo le 114. E le gata i lea, e le tatau ona mafai ona togi ese.

Gucci Web Green, Red & Black Belt $460

I le aotelega:

E faʻamoemoe, o lenei tusiga na fesoasoani ia te oe i le fuafuaina o le tau o le fusipaʻu Gucci, ma ua e iloa nei lau paketi, pe oe faʻatau mo oe poʻo se uo. Manatua e mafaufau i lau sitaili, paketi, ma le moni o le fusi aʻo leʻi faʻatau, ma e mautinoa e te faamalieina i le tau o lau tupe.

Faitau atili